Spavala je s glumcem mužu iza leđa dok je on mislio da je gej: Tek kad joj je drugi napravio dete, nastao je haos

Najskndaozniji ljubavni trougao šokira je javnost, a glavni akteri istog bili su Rupert Evert, Paula Jejts i njen muž.

Celebrities
17:47h
Spavala je s glumcem mužu iza leđa dok je on mislio da je gej: Tek kad joj je drugi napravio dete, nastao je haos
Foto: Profimedia

Glumac Rupert Evert otvoreno je priznao da pripada gej populaciji, kao i da je imao buran seksualni život. Naime, priznao je da je vodio promiskuitetan način života. Govoreći o odnosima sa muškarcima kao i sa ženama, Rupert je ranije rekao: "Mistificiran sam svojim heteroseksualnim aferama, ali onda sam zbunjen većinom mojih veza."

Jedna od najupečatljivijih afera iz njegovog ljubavnog života, jeste veza sa Paulom Jejts, koja je u to vreme bila udata za irskog muzičara Boba Geldofa.

Da stvar bude još neobičnija, njihova afera nije bila kratkog daha. Naprotiv. Sastajali su se čitavih šest godina, a ljubavni susreti bili su javna tajna poznata i Paulinom suprugu.

Rupert Everet, Paula Jejts
foto: Profimedia

Slavni glumac priznao je da ju je jako voleo. Njen bivši ljubavnik poznat je po ulogama u filmovima "Zaljubljeni Šekspir" i "Venčanje mog najboljeg druga", "Idealni muž" i slično, a 2006. za "Dejli Mejl" potvrdio da su imali heteroseksualnu vezu.

Obog puta je, podstaknut "bockanjem" Pirsa Morgana, otkrio najzanimljivije detalje.

"Mislim da sam bio zaljubljen u Paulu, a njenog muža jednostavno sam ignorisao. Dugo smo bili vrlo, vrlo bliski, ona je osoba koju sam obožavao. Stvarno sam je obožavao", priznao je glumac.

Rupert Everet, Paula Jejts
foto: Profimedia

Znimljivo je da to nije jedina Paulina afera, te da je muža varala i sa drugima.

Paula je punih 9 godina vodila dvostruki život i Boba varala sa Majklom Hačinsom koga je upoznala na isti način kao i svog supruga.

Aferu je vešto skrivala sve dok nije ostala u drugom stanju sa Hačinsom. Nakon priznja da mu nije verna usledio je razvod.

Paula i Hačins dobili su ćerku kojoj su dali ima Lili, a nakon godinu dana usledio je niz tragedija. Naime, Hačins je pozvao Paolu i histerično vikao, nakon toga je pozvao i Geldofa i sa njim se posvađao preko telefona. Idućeg jutra, pronađen je mrtav u sobi. Iako policija tvrdi da se pevač objesio jer je hteo sebi da oduzme život, Pola je smatrala da se radilo o nezgodi i da je Majkl umro usled pokušaja autoerotične asfiksije.

Slomljena smrću partnera, Paola je pala u depresiju i posegla za heroinom od koga je bila i ranije zavisna. Pronađena je mrtva 17. oktobra 2000. godine u bogatoj londonskoj četvrti Noting Hil. Imala je 41 godinu.

Pirs Morgan upitao je slavnog glumca da li joj je pokušao pomoći nakon smrti muzičara?

"Kad neko jednom skrene s puta, teško ga je vratiti na pravi put jer se ta osoba uporno kreće u pogrešnom pravcu, što god vi preduzeli. Da je Majk Hačens živ, mislim da bi Paula danas bila s nama", zaključio je glumac ispovest o neobičnoj ljubavi i prijateljstvu sa fatalnom ženom. Najtragičniji detalj u toj priči je smrt njene kćerke Pičiz, koja se 2014. slučajno predozirala u 25. godini, ali to je već tema za novu Morganovu emisiju.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs