Kad je bila tinejdžerka roditelji su krili njenu lepotu, da ne bi imala intimne odnose: Sad ima sve osim sreće u ljubavi

Života priča Dženifer Lopez prepuna je zanimljivih detalja koje šokiraju javnost.

Celebrities
Kad je bila tinejdžerka roditelji su krili njenu lepotu, da ne bi imala intimne odnose: Sad ima sve osim sreće u ljubavi
Foto: Profimedia

Dženifer Lopez 24.7. slavi svoj 54. rođendan, a uprkos tome što uveliko gazi 6. deceniju, izgleda daleko mlađe. Njena karijera pala je u drugi plan nakon pomirenja sa Benom Aflekom, a od tog trenutka, njih dvoje ne prestaju da pune novinske stupce.

Nedavno su se pokrenule glasnine da se slavni par razvodi, dok se u javnosti sve manje pojavljuju zajedno.

Dženifer Lopez
foto: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

Osvrćući se na ljubavni život Džej Lo, čini se da je lepota više prokletstvo nego blagoslov, uzimajući u obzir to da nikada nije imala sreće sa muškarcima.

Džej Lo rođena je u portorikanskoj porodici 24. jula u Bronksu, predgrađu Njujorka. Svoju privrženost majci Lupe uvek je javno isticala, a detinjstvo je provela u malom stanu i u ne baš zavidnoj finansijskoj situaciji.

Roditelji su bili veoma strogi i često su joj govorili da "ne sme da puši, niti da širi noge". Iako su njena majka, vaspitačica u vrtiću, i njen otac, kompjuterski specijalista, želeli da ona bude disciplinovana učenica, Dženifer je od malih nogu bila strastvena u potrazi za izuzetnim životom u umetnosti. Želela je da peva, da igra, da glumi i ukratko, želela je da bude poznata.

Dženifer Lopez
foto: Earl Gibson III / AFP / Profimedia / Profimedia

Sa samo pet godina krenila na časove baleta, jer je oduvek gajila ljubav prema peslu.

"Mislim da sam se u ples zaljubila još dok sam bila u stomaku. Sećam se da sam uvek želela da naučim više i da budem bolja i bolja", ispričala je jednom prilikom ona.

"Želela sam samo da plešem"

Od kako je krenula na ples, nikada nije stala koji joj je na kraju doneonovac i slavu! I dan danas igra i gotovo svaki njen nastup prati određeni ples.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

U srednjoj školi je igrala u raznim predstavama i nadala se da će jednog dana postati pevačica. Nakon što je završila srednju školu, došlo je do sukoba sa majkom koja je želela da njena ćerka nastavi školovanje i upiše koledž, dok je Džej Lo imala drugačije planove.

Dženifer postaje beskućnica

"Nisam želela da nastavim dalje školovanje, želela sam da plešem i to je sve", rekla je ona jednom prilikom. Nakon što je roditeljima saopštila svoju odluku da želi da postane glumica i plesačica, od njih nije dobila podršku. U tom trenutku sa mjkom nije bila u najboljim odnosima, ali danas kaže da joj je zahvalna na svemu.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

"Mislila sam da će pokazati saosećanje. Umesto toga, rekla je: "Nemoj me više nikada zvati dok plačeš. Želela si da budeš u ovom poslu i bolje ti je da ojačaš". I ojačala sam", kaže danas Lopezova.

1 / 11 Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Dogodilo se da me je odluka da izaberem svoj san koštala. Jedno vreme sam živela gotovo kao beskućnik. Spavala sam na kauču u plesnom studiju, ali trud se isplatio. U početku nije bilo lako, nisam imala puno novca, ali sam imala veru u sebe", dodaje Dženifer.

Kada je napunila 21. godinu, preselila se u Los Anđeles kako bi ostvarila svoje snove. Živela je sa nekoliko cimera u jednom stanu, u ne tako sjajnim uslovima, ali kako danas voli da kaže, za taj period vežu je najlepše uspomene.

"Sećam se da sam imala toliko novca da sebi mogu da kupim samo parče pice dnevno", ispričala je jednom prilikom.

Turbulentan ljubavni život

Ljubavni život Dženifer Lopez oduvek je privlačio pažnju medija jer je bio veoma turbulentan i zanimljiv. Ovih dana mediji su preplavljeni fotografijama sa venčanja sa glumcem Benom Aflekom, s kojim se pomirila nakon što je raskinula veridbu sa bivšim bejzbol igračem Aleksom Rdorigezom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs