Kao dete trpela zlostavljanje

Vitni Hjuston je život žestoko šibao: Prokleta od kad se rodila!

Da nije tragično skončala, sad bi slavila 55. rođendan

Vip priča
Autor:
Vitni Hjuston je život žestoko šibao: Prokleta od kad se rodila!
Foto: Profimedia

Vitni Hjuston je jedna od najprodavanijih umetnica 20. veka, ali umesto njenim glasom, mediji su se većinom bavili njenom zavisnošću od droge.

Autor dokumentarca o životu slavne pevačice u filmu se pozabavio i pitanjem zbog čega muzička diva nije mogla da se oslobodi zavisnosti i kako neko ko deluje tako srećno i vrckavo može da bude toliko izmučen.

Intervjuisao je većinu, ako ne i sve njene najbliže saradnike, uključujući i njenog bivšeg supruga Bobija Brauna i zaključio da je bila ukleta od trenutka kada se rodila.

Stariji rođaci i danas se sećaju kako je bila predivno dete, a uz lepotu pričalo se i o njenim vokalnim sposobnostima. Njena majka bila je učiteljica pevanja pa je tako i sama Vitni odrastala uz muziku, a najviše gospel, u koji se zaljubila. Ali ta ljubav nije bila dugog veka. Uništila ju je afera koju je njena majka Sisi Hjuston imala sa sveštenikom i zbog koje su se njeni roditelji razveli.

Preživela silovanje, rak i strašno priznanje od supruga: Neverovatna životna priča slavne glumice! (FOTO)

foto: Profimedia

U to je vreme njena majka je bila prateći vokal poznatim muzičarima kao što su Elvis Prisli i Areta Frenklin. Vitni je još kao tinejdžerka pratila majku na njenim nastupima, a 16. rođendan proslavila je uz kokain. U ranim 20-im postala je superzvezda manekenskog izgleda i neverovatnih glasovnih sposobnosti.

Izgledala je poput "američke slatke devojke" koja dolazi iz dobre hrišćanske porodice. Ali, malo ko je tada znao šta se zapravo događa iza tog balona lepote i sjaja.

Kućni snimci svedoče o bistroj devojci uvek spremnoj na šalu i onoj koju je zavisnost o drogama promenila, uništila. Snimanje dokumentaraca o neverovatno talentovanim muzičarima postao je trend, posebno kada je reč o muzičkim divama koje su umrle tragičnom smrću.

Zaveo je Grejs Keli, Marlen Ditrih i Ingrid Bergman: Životna priča najfatalnijeg glumca zlatne ere! (FOTO)

foto: Profimedia

Bolestan brak sa muškarcem sklonim izazivanju problema, kao što je bio njen brak s Bobijem Braunom koji je postao posebno ljubomoran nakon što se Vitni proslavila u filmu "Telohranitelj". Otac koji se puno "petljao" u njene poslove...

Ključ misterije koja je uništila Vitni

Za vreme majčinih čestih turneja decu su čuvali rođaci, a mladu Vitni tada je zlostavljala jedna od njenih rođaka, Di Di Vorvik, inače sestra pevačice Dijon Vorvik. I tada priča poprima jedan potpuno drugi tok, i postaje tragična priča o zlostavljanju deteta.

U zatvorenom kruga u kojem se nalazila ona završilo i njeno dete. Iako nema konkretnih dokaza ili navoda da je ćerka Bobija i Vitni, Bobi Kristina Braun, takođe bila zlostavljana.

Bobi je umrla tri godine nakon svoje majke, 2015. godine.

Životna priča omiljenog holivudskog snagatora: Tužno detinjstvo i jedna izdaja koju nikad nije zaboravio! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs