Najbolje obučena glumica

Pokorila Pariz: Modna ikona prošetala u kombinaciji koja će biti hit ove jeseni! (FOTO)

Kosa stilizovana u talase i minimalistička šminka lepo su zaokružili ovaj senzacionalni stajling 31-godišnje glumice koju modni kritičari obožavaju

Moda
Autor:
Pokorila Pariz: Modna ikona prošetala u kombinaciji koja će biti hit ove jeseni! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Blejk Lajvli, supruga Rajana Rejnoldsa, jedna je od najbolje obučenih glumica u Holivudu, a to je ponovo dokazala i u modnoj prestonici, Parizu.

Lepa mama dve devojčice Džejms i Ajnes, ovih dana ima pune ruke posla oko svog novog filma "A Simple Favor", a nakon niza sjajnih izdanja u efektnim odelima, atraktivna plavuša pokazala je svoju ženstvenu stranu.

Kraljica stila: Otkriveno zašto Blejk Lajvli pola godine nosi samo muška odela! (FOTO)

foto: Profimedia

Blejk je s puno stila iskombinovala svilenu košulju i suknju A-kroja ukrašenu zanimljivim printom s trendi čizmicama na vezivanje koje bi svaka devojka koja prati modu poželela da ima u svojoj garderobi. Stajling je začinila sa torbicom svetlozelenih tonova s potpisom Diora i ležerno vezanom maramom zlatnih tonova.

Kosa stilizovana u talase i minimalistička šminka lepo su zaokružili ovaj senzacionalni stajling 31-godišnje glumice koju modni kritičari obožavaju.

Blejk Lajvli u istom danu zablistala u 5 senzacionalnih stajlinga: Ona je modni kameleon! (FOTO)

foto: Profimedia

U filmu "A Simple Favor" ("Slatka mala tajna") koji se temelji na hit knjizi mlade autorke Darsi Bel, partnerka joj je Ana Kendrik.

Blejk je već šest godina u skladnom braku s glumcem Rajanom Rejnoldsom i važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu.

"Ne dopuštamo poslovnim obavezama i snimanjima da se preklapaju. To znači, kada jedan od nas snima film, onaj drugi ne radi, i obrnuto", izjavila je jednom prilikom tajnu njihovog srećnog braka ova 31-godišnja plavuša.

Najzgodnija plavuša Holivuda na crvenom tepihu: Blejk Lajvli u savršenom stajlingu o kojem svi pričaju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs