Prvi među monarhijama

Najlepša čestitka sa španskog dvora: Kralj Felipe i kraljica Leticija u prazničnom duhu! (FOTO)

Kao i svake godine španska monarhija priprema tradicionalne božićne čestitke, a ove godine to su uradili na malo kreativniji način i uključili svoje najmlađe članove

Celebrities
Autor:
Najlepša čestitka sa španskog dvora: Kralj Felipe i kraljica Leticija u prazničnom duhu!  (FOTO)
Foto: EPA / Emilio Naranjo

Španska kraljica Leticija i njen suprug, kralj Felipe VI objavili su svoju božićnu čestitku koju je ove godine uveličalo prisustvo njihove dve preslatke ćerkice Leonor i Sofije.

Fotografija četvoročlane kraljevske porodice, snimljena na Dan državnosti u oktobru ove godine, poslužila je kao portret za čestitku u susret praznicima koji se bliže.

foto: Profimedia

Pritom su u prvom planu plavokose devojčice. Dok je jedna obukla prikladnu crvenu haljinu Karoline Herere, drugu vidimo u kaputu trendi dezena od tvida s potpisom Pili Karera. U pozadini su ponosni roditelji, a lepa kraljica Leticija kao i uvek pleni elegancijom u kompletu španskog dizajnera Felipea Varele.

Kraljica Leticija, besprekorna vladarka stila: Jednim detaljem oduševila sve! (FOTO)

foto: Profimedia

"Srećan Božić i Nova Godina 2018." napisano je na engleskom i španskom jeziku, a ispod toga su potpisi kralja i kraljice, kao i 12-godišnje Leonore i dve godine mlađe sestre Sofije.

Zanimljivo je da je upravo ova kraljevska porodica bila prva koja je u javnost pustila svoje božićne čestitke i to rade već poslednje tri godine.

Gde odmaraju slavne kraljevske porodice: Sav raskoš luksuznih destinacija! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs