Šta joj bi

Kraljica Leticija jednim potezom otkrila koliko ne podnosi svekrvu: Javnost je zgrožena! (VIDEO)

Španska kraljica, sudeći prema snimku koji je nastao nakon mise za Uskrs, nema idiličan odnos sa svekrvom

Celebrities
17:41h Autor:
Kraljica Leticija jednim potezom otkrila koliko ne podnosi svekrvu: Javnost je zgrožena! (VIDEO)
Foto: Reuters / Enrique Calvo

Odnosi u španskoj kraljevskoj porodici daleko su od idiličnih, a to pokazuje i novi video snimak koji je postao hit na internetu.

foto: Reuters / Enrique Calvo

Kamere su uhvatile napeti trenutak između kraljice Leticije i njene svekrve, bivše kraljice Sofije. Na snimku kraljica Sofija nakon uskršnje mise želi da zagrli svoje unuke Leonoru i Sofiju kako bi pozirale fotoreporterima. Tada u kadar ulazi kraljica Leticija i čini se kao da želi da pomeri ruku kraljice Sofije s ramena svoji ćerke.

Kraljica Leticija, besprekorna vladarka stila: Jednim detaljem oduševila sve! (FOTO)

Kad je videla da kreće prema njoj i baki, Leticijina starija ćerka odgurnula je maminu i bakinu ruku, a žene su razmenile neugodne poglede. Snimak je videla i Mari Šantal, supruga grčkog princa Pavlosa, sestričina kraljice Sofije i bila je zgrožena ovim prizorom koji je komentarisala na Tviteru.

Dokaz da bajke stvarno postoje: Priča o prodavačici cigareta koja je postala kraljica! (FOTO)

"Nijedna baka ne zaslužuje ovakav tretman. Sad je pokazala svoje pravo lice. Ovo je užasno", napisala je Mari, ali ubrzo je to izbrisala i pokušala štetu da ispravi zajedničkom porodičnom fotografijom.

Situacija koju su snimile kamere bila je najneprijatnija za kralja Felipea koji je pokušao sve da smiri i da izgladi situaciju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs