Nova knjiga

Princ Hari je manje inteligentan od Megan i ide tamo gde ona pokaže: Novi šokantni detalji iz bračnog života para!

Nova biografija o životu Harija i Megan otkrila niz skandala

Šuška se
Autor:
Foto: Profimedia

Princ Hari je "mnogo manje inteligentan lik" od Megan Markl i "stalo se slaže sa svim onim što ona kaže", jer "očajnički želi da udovolji svojoj ženi", kaže Linda Kolin Kampbel (70).

 

Britanska spisateljica koja je 1992. godine napisala jednu od najprodavanijih biografija "Dajana privatno: Princezu niko ne zna", iznela je senzacionalne tvrdnje kao najavu za svoju novu knjigu "Megan i Hari: Prava priča."

foto: Profimedia

Linda navodi kako vojvoda i vojvotkinja od Saseksa "imaju čvrst brak", ali da Megan u toj zajednici "nosi pantalone" jer je njen muž "očaran njom."

 

"Po mom mišljenju, Hari je manje inteligentan od Megan," rekla je ova spisateljica.

 

"I mislim da je toliko očajan da joj udovoljava i ide gde god ona krene, bez obzira koliko to loše izgledalo. On je taj koji je očaran njome."

 

Lejdi Kolin je rekla da će Megan i Hari "imati jak brak, sve dok vojvotkinja bude imala punu kontrolu."

 

 

Ona takođe veruje kako su Meganine ambicije bile da nadmaši Dajanu, ali smatra kako je glumica pogrešno protumačila situaciju, te da joj slava u Los Anđelesu neće "uzleteti" tako kako je ona mislila da hoće.

 

Lejdi Kolin takođe veruje kako Megan ima političke ciljeve i da želi jednog dana da se kandiduje za predsednicu. Spisateljica je navela i kako smatra da je Megan "prokockala najdivniju priliku" tako što je napustila kraljevsku porodicu.

"Znam da vojvotkinja od Saseksa ima političke ambicije i rečeno mi je da će se jednog dana kandidovati za predsednika. Mislim da sve što radi, radi planski, te da je Harija povela sa sobom."

foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...