Nije zlato sve što sija

Radim od 13. godine, kroz celu karijeru sam trpela seksualno uznemiravanje: Slavna glumica prvi put o najgorim trenucima u životu! (FOTO)

Naučila je kako da se nosi sa tim, a sada uči svoje ćerke kako da se zaštite

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Danas je majka troje dece i uspešna preduzetnica, a Džesika Alba (37) je svoju glumačku karijeru započela kao devojčica.

 

Džesika Alba roditelj starog kova: Dok žive pod mojim krovom slušaće svaku moju reč!

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Imala je 13 godina kad se pojavila u prvom filmu "Kamp za nigde", a slavu je stekla s 22 godine u seriji "Crni anđeo".

foto: Profimedia

Džesika kaže da je kroz celu karijeru doživljavala seksualno zlostavljanje, ali ono, srećom, nikad nije prešlo neke granice. Sve je stalo na vrlo neugodnim susretima i situacijama.

 

Terao me na oralni seks, pa skoro ubio: Uma Turman otkrila skupu cenu slave! (FOTO, VIDEO)

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

"Naravno da sam se kroz celu karijeru susretala s tim. Kao mlada glumica koja odrasta u tom poslu jednostavno se pomiriš s tim da će se ljudi tako ponašati prema tebi, iako to ne bi trebalo da se prihvata. Bilo je neprijatno, možete zamisliti kako je to izgledalo. Radim ovo otkako imam 13 godina. Zamislite kako je to bilo", rekla je Alba. Kaže da je brzo naučila da se nosi s tim situacijama, odnosno da pronađe način da iz njih izađe.

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

"Srećom, nikad ništa nije izmaklo kontroli, ali bila sam u različitim neprijatnim situacijama", kaže glumica. Zato sad često razgovara sa svojim ćerkama, Onor Mari (10) i Heven Garner (9) o tome kako da se zaštite.

 

Silovali je sa 9 godina, sa 14 rodila sina: Pobedila sve nedaće i nemaštinu, danas je jedna od najmoćnijih žena na svetu! (FOTO)

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

"Morate da pazite na znakove koji vas upozoravaju na opasnost, da slušate instinkt koji vam govori da nešto ne valja", kaže Alba. Izrazila je svoju podršku pokretu Me Too jer su stvari predugo bile van ravnoteže.

 

"Nadam se da ćemo za deset godina imati mnogo više raznolikosti u industriji, iza i ispred kamere", rekla je glumica.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs