pogledajte

U belom od glave do pete: Godine joj ne mogu ništa - napunila 54, a izgleda kao da je upravo sišla s modne piste! (FOTO)

Supermodel 80-ih El Mekfirson stari kao vino. Iako je napunila 54 godine, izgleda kao i prvog dana karijere, barem kada je u pitanju njena besprekorna linija na kojoj bi joj zasigurno pozavidele brojne kolegice. Lepa manekenka zablistala je u belom od glave do pete i još jednom opravdala nadimak "The Body" (telo) koji joj je davne 1989. dodelio magazin "Time"

Moda
Autor:
U belom od glave do pete: Godine joj ne mogu ništa - napunila 54, a izgleda kao da je upravo sišla s modne piste! (FOTO)
Eč Mekfirson, Foto: Profimedia

Supermodel El Mekfirson još uvek izgleda zanosno kao i 80-ih kada je žarila i palila na modnoj sceni. Godine očigledno ne mogu ništa lepoj Australijanki koja je nedavno izazvala veliku pažnju kada je poznati magazin "New Beauty" na svoju naslovnu stavio identičnu fotografiju supermodela kao i magazin "Elle" dve godine ranije.

Melanija Tramp ima figuru kao manekenka: Prva dama Amerike u uskoj haljini sa šlicem! (FOTO)

foto: Profimedia

Atraktivna Mekfirson još uvek oduševljava svojim izgledom, a ništa drugačije nije bilo ni u šou "Megyn Kelly Live" u Njujorku, gde je stigla u belom od glave do pete.

Najpoznatija krupna manekenka savetuje: Ovo je najbolji kupaći za punije žene! (FOTO)

foto: Profimedia

Lepa Austrlijanka koja je pred kraj 80-ih stekla nadimak 'The Body' (telo) stigla je na snimanje emisije u jednostavnoj, a opet neodoljivoj kombinaciji, idealnoj za sveže večeri uz more.

Žizel Bundšen i Tom Brejdi proslavili godišnjicu braka: Poznata manekenka napokon pokazala svoju venčanicu! (FOTO)

foto: Profimedia

Mekfiroson je široke palaco farmerice i ležernu košulju sa zavrnutim rukavima, s potpisom brenda "Frame", začinila s elegantnim prljavo belim balonerom modne kuće "Burberry", crnim sunčanim naočarima, skupocenom "Hermes" tašnom i crnim sandalama na petu s potpisom brenda "Aquazzura".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs