kraljevska porodica

Život Megan Markl i Kejt Midlton će se uskoro promeniti iz korena: Kada princ Vilijam postane kralj, sve će biti drugačije! (FOTO)

Iako je kraljica omiljena osoba britanske kraljevske porodice, sa svoje 92. godine itekako je jasno da Elizabeta II još neće dugo biti na tronu, na kojem će je naslediti prvo njen sin, princ Čarls, a potom i unuk, princ Vilijam. Kakve će to promene doneti u kraljevsku porodicu saznaćemo verovatno vrlo brzo

Vip priča
Autor:
Život Megan Markl i Kejt Midlton će se uskoro promeniti iz korena:  Kada princ Vilijam postane kralj, sve će biti drugačije! (FOTO)
Kejt Midlton i Megan Markl, Foto: Profimedia

Sa svoje 92 godine, kraljica Elizabeta II britanski je vladar s najdužim stažem na tronu, no jednoga dana, u bliskoj budućnosti, sve će se to promeniti. Dolazak princa Čarlsa, a potom i princa Vilijama na tron doneće, ruku na srce, promene svima, uključujući i najnovijeg člana kraljevske porodice - Megan Markl.

Kada kralj postane princ Čarlsa promena će najviše uticati upravo na vojvotkinju od Saseksa, iako ne u tolikoj meri kao što će to zadesiti Kejt Midlton. Ovoga puta za medije je progovorio bivši kraljevski batler Grent Harold.

Princ Vilijam i Kejt Midlton luduju na letovanju: Igrali do kasno u noć, pili koktele! (VIDEO)

foto: Reuters / Pool

'Vojvotkinja od Saseksa će imati važnu ulogu budući da će jednog dana postati snaja kralju, zato će dobiti i dodatne, posebne dužnosti koje će obavljati umesto njega, baš kao što danas pojedini članovi rade umesto kraljice.'

Iako je Megan već počela da se priprema za to, pa je već s kraljicom Elizabetom II počela da odlazi na događaje, sve će se to duplirati kada Vilijam postane kralj.

Deca princa Harija će se prezivati ovako: U svemu će se razlikovati od dece princa Vilijama i Kejt Midlton!

foto: Profimedia

'Obe vojvotkinje imaće važnu ulogu koju će morati da ispunjavaju, s time da ćemo vrlo brzo već gledati vojvotkinju od Kembridža kako se priprema za buduću ulogu, ulogu kraljice', otkrio je bivši batler.

Iako je na svakom koraku blati, daće mu još jednu šansu: Megan Markl se sprema da poseti oca u najvećoj tajnosti! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs