modni stil

Tri moćna izdanja Dženifer Lopez: Ona i dalje diktira trendove! (FOTO)

Pauzirala je od provokativnih kombinacija i prošetavši lady, sportsku, ali i veoma trendi varijantu.

Moda
Autor:
Tri moćna izdanja Dženifer Lopez: Ona i dalje diktira trendove! (FOTO)
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Zahvaljujući neumoljivim paparacima imamo priliku da vidimo u potpunosti različite outfite u režiji Džej Lo koji su za kratko vreme postali nezaobilazni modni izvor inspiracije...

Iako nas je navikla na veoma upečatljiva izdanja na sceni i besprekorne toalete na crvenom tepihu, nezaostaje ni u outfitima predviđenim za svakodnevno pojavljivanje i druženje sa porodicom, prijateljima ili fanovima.

Ovog puta, na našem modnom radaru našla su se tri različita stilska look-a, koja su definitivno dominirala samim početkom avgusta, piše Elle.rs.

#Retro dama

foto: Profimedia

Skupa sa svojom jačom polovinom Aleksom Rodrigezom, latino diva prisustvovala je snimanju emisije "Today Show" u Njujorku i za tu priliku izabrala komade luksuznog brenda Guči. Retro košulju, crvene osnove sa cvetnim dezenom uparila je sa belim, širokim pantalonama. Maksimalno je nadogradila komplet crnim kaišem, tašnom i sandalama na vrtoglavo visoku štiklu koje su joj maksimalno izdužile figuru.

#Sportski look

foto: Profimedia

Zanosno telo koje ima Lopezova rezultat je intezivnog vežbanja, a čak ni u teretanu brineta ne odlazi, a da nije perfektno stilizovana. Gornji, beli deo trenerke je ukobinovala sa helankama geometrijskih šara i belim patikama. Visko podignute punđice i sa osmehom na licu, jasno je poručila kako se odlazi u teretanu.

#Trendi

foto: Profimedia

Njen izrazito samouveren stav doprinosi da izgleda uvek seksi, ali nedavno prilikom izlaska iz studiju MTV-a u Njujorku, Džej Lo je otišla korak dalje demonstrirajući izrazito moćno izdanje.

Bela, velika kožulja igrala je ulogu mini haljine, a teksas Versaće čizme iz "Resort 2019" kolekcije sa džepovima i mini kaišem su jedan od najupečatljivijih detalja koje smo imali priliku da vidimo u skorije vreme.

Svakako da je obuća ovakvog tipa bila glavna vest modnih magazina, ali WOW efekat je zaokružen predimenzioniranim naočarima, ogrlicom sa priveskom na kome je ispisano pevačicino ime, kao i alkama koje su zaštitni znak zvezde hita "On the floor".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs