Modno podbacila

Najgore izdanje trudne Pipe Midlton: Totalni promašaj za krštenje sestrića Luisa! (FOTO)

Krštenje trećeg naslednika princa Vilijama i Kejt Midlton u kraljevskoj kapeli u Londonu očekivano je privuklo ogromnu pažnju javnosti, a svečanom obredu prisustvovala je i mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža, Pipa Midlton

Star look
Autor:
Najgore izdanje trudne Pipe Midlton: Totalni promašaj za krštenje sestrića Luisa! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Trudna Pipa Midlton u kraljevsku kapelu Sent Džejms palate stigla je u društvu supruga Džejmsa Metjuza s kojim u oktobru očekuje svoje prvo dete. Supružnici su na obred krštenja princa Luisa stigli odmah nakon Pipinih roditelja, Kerol i Majkla Midltona, a ono što je svima brzo zapalo za oko je staromodno izdanje inače uvek doterane Britanke.

Midltonovi su klasa za Marklove: Roditelji vojvotkinje Kejt dobili kraljevski tretman! (FOTO)

foto: AP / Dominic Lipinski

34- godišnja sestra vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton obukla je nežnoplavu haljinu s dugim rukavima i detaljima poput izražene kragne, velikih dugmića, nabora i plisiranog donjeg dela kreacije.

Odabir haljine s potpisom londonske dizajnerke Alesandre Rič, koju je nosila uz klač torbicu Džimija Čuo, špicaste cipele i tradicionalni šešir, britanski mediji kao i javnost nisu dočekali s preteranim oduševljenjem ističući da je Pipa ovog puta značajno modno podbacila.

foto: Reuters / Pool

Sličan scenario, kada je reč o svečanom stilu odevanja, Pipi se dogodio na majskom venčanju Megan Markl i princa Harija.

Ludilo pred kraljevsko venčanje u Vindzoru: Među prvim slavnim zvanicama Džordž Kluni, Opra Vinfri, Midltonovi, brat princeze Dajane! (FOTO)

A post shared by ~Rosa~ (@vanillaskygirl) on

Tada je obukla cvetnu haljinu brenda The Fold koja je mnoge asocirala na dizajn bočice poznatog pića "Arizona Green Tea" pritom postavši viralni hit.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs