Nije mogla da se iskontroliše

Uzrujana kraljica Elizabeta ovo nije mogla da prećuti: Isprozivala Donalda Trampa i Baraka Obamu! (VIDEO)

Intervju, kojeg kraljica inače nikada ne daje, prekinula je nesnosna buka koja je Elizabetu očigledno izbacila iz takta

Celebrities
Autor:
Uzrujana kraljica Elizabeta ovo nije mogla da prećuti: Isprozivala Donalda Trampa i Baraka Obamu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / ITV News

Ustavom je garantovano da će britanska kraljica Elizabeta ostati neutralna u svim mogućim prilikama, a svi koji s njom razgovaraju sadržaj tih razgovora moraju da drže u tajnosti. Najdugovečnija vladarka na svetu nikad ne daje intervjue, niti glasa na izborima.

Zato je slavni Dejvid Atenborou sigurno ostao vrlo iznenađen kad je kraljica helikoptere koji su im brujali iznad glava, uporedila s Donaldom Trampom, piše Independent.

Naime, kraljica Elizabeta i Atenborou, oboje 91-godišnjci, snimali su dokumentarac u vrtovima Bakingemske palate kada je helikopter prekinuo njihov razgovor.

Kraljica Elizabeta kao sasvim obična bakica: Može da putuje kako god hoće, ali ona je izabrala baš ovako! (FOTO)

foto: Printscreen Youtube / ITV News

Kraljica nije mogla da sakrije koliko je to uzrujava, pa je prokomentarisala:

"Zašto lete uokolo baš kad želiš da razgovaraš? Zvuče poput predsednika Trampa. Ili Obame."

Time se, zapravo, podsetila na jedan događaj iz prošlosti kada je helikopter tadašnjeg američkog predsednika uništio travnjak ispred kraljevske palate.

Inače, dokumentarac o kraljevskim vrtovima emititovaće se za nekoliko dana, a baviće se i kraljičinom malo poznatom strasti za stablima.

Kraljica i Atenborou, koji se poznaju već godinama, snimljeni su u razgovoru i šetnji vrtom Bakingemske palate prošlog leta.

Jedna stvar bez koje kraljevska porodica nigde ne ide: Morbidno pravilo uvela kraljica Elizabeta!

foto: Printscreen Youtube / ITV News

Ser Dejvid, koji je producirao kraljičine božićne čestitke pet godina zaredom između 1980. i 1990. rekao je da je bio prilično nervozan zbog snimanja s kraljicom:

"Bio sam pomalo nemiran jer je mnogo toga moglo da pođe po zlu. Problem je u položaju palate. Tamo se uvek čuju policijske i sirene hitne pomoći što ometa snimanje. Ali ipak smo uspeli. Bila je to velika čast."

Što se tiče same kraljice, ser Dejvid je rekao da je vrlo vešta u tome da opusti sagovornika jer je svesna s kakvim stresom ljudi pred nju dolaze.

Kraljica Elizabeta voli dobru kapljicu: Šokiraće vas koliko alkohola popije svakog dana!

Inače, Atenborou i kraljica su razgovarali o velikom broju tema, od klimatskih promena do rođendanskih poklona. Kraljica je ser Dejvidu otkrila i svoju strast za prirodom i brojne tajne svog vrta. Ali požalila se i da nije prijatno živeti ispod tako prometne vazdušne rute i da je buka oko palate postala gotovo konstanta:

"Zaista zavidim kraljici Viktoriji koja je pre 150 godina napisala da uživa u zujanju insekata i pevanju ptica u ovom vrtu. Danas ima mnogo više buke nego u njeno vreme."

Mala Dajanina pobeda nad kraljevskom porodicom: Batler otkrio sa čime je princeza sahranjena! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs