glumica podigla prašinu

Kejt Blančet: Žene vole da izgledaju seksi ali to ne znači da žele da idu sa tobom u krevet! (FOTO)

Uzmenirena zbog dešavanja u filmskoj industriji i seksulanih predatora i njihovih žrtvi, glumica nije mogla da ne kaže nekoliko reči na tu temu na sinoćnoj dodeli nagrada magazina "In Style"

Vip priča
21:39h Autor:
Kejt Blančet: Žene vole da izgledaju seksi ali to ne znači da žele da idu sa tobom u krevet! (FOTO)
Kejt Blančet, Foto: Profimedia

Sinoć je odražana dodela nagrada "In Style" magazina, i Kejt Blančet je bila jedna od onih koje su kući ponele ovu lepu nagradu.

Kejt Blančet je u kratkom obraćanju publici uspela da se zahvali svim ljudima koji su pomogli njenoj karijeri, a neka imena koja je spomenula su jedna od najvećih u svetu mode, Nikolas Gaskijer, Stela Makartni, Sara Barton i Đorđo Armani.

Kejt Blanšet (48) je najstilizovanija glumica današnjice: Niko ne nosi odelo kao ona! (FOTO)

foto: Profimedia

"Za mene, prave ikone stila, a to je koliko sam obaveštena tema večeri, su uvek žene koje su svoje i koje se ne izvinjavaju i prihvataju sebe sa svim svojim manama."

"Žene koje su svesne svog izgleda, svesne da je to samo delić onoga šta su i hrabre da nose šta god žele i kako god žele," rekla je poznata glumica.

Kejt se takođe obratila i muškom delu publike i rekla da nemaju prava da komentarišu žene prema spoljašnjem izgledu, posebno ne u uvredljivom, seksualnom maniru.

Glamurozna Kejt Blančet (48): Ova boja najbolje stoji plavušama! (FOTO)

foto: Profimedia

"Žene vole da izgledaju seksi, ali to ne znači da sa vam žele da idu u krevet", rekla je iskreno prelepa glumica i nastavila "Svako ima svoj stil: muškarci, samo zato što se žena obukla i izgleda seksi, ne znači da želi nešto više."

Glumica je za ovu priliku ponela interesantnu haljinu midi dužine u interesantnom dezenu, a takve su joj bile i cipele. Šik izgled, na kakav smo i navikli kada je ona u pitanju.

Boginja u zlatnom: Kejt Blančet u Guči haljini! (FOTO)

foto: Profimedia

Glumica je sa njenom čuvenom frizurom i nežnom šminkom, sinoć odnela nagradu modne ikone, što svakako i zaslužuje. Možda i svake godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs