Najmlađa ćerka ima 6 meseci

Ima 40 godina, 10-oro dece i savršen izgled: Svaki dan stiže da čita i vežba, a ovo je njena jutarnja rutina! (VIDEO)

Prva stvar koja je i više nego očigledna je Tainin neverovatno mladolik i negovan izgled. U videu se vidi kako je ona zaistinu minimalista po pitanju nege i šminke, ali vidljiv je neverovatno lep ten i zdrav izgled kože

Vaše dete & vi
Autor:
Ima 40 godina, 10-oro dece i savršen izgled: Svaki dan stiže da čita i vežba, a ovo je njena jutarnja rutina! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Taina Licciardo-Toivola

Brojka od desetero dece mnogima je nezamisliva, ali Taina Lićardo Toivola ima ih upravo toliko. Na snimcima koje često postavlja na društvene mreže prikazuje kako izgleda njena stvarnost i kako se u njoj snalazi, a mi moramo da priznamo da smo naprosto impresionirani njenim veštinama...

Četrdesetogodišnja Australijanka Taina Lićardo Toivola majka je čak desetero dece, a mnogima od nas ta je brojka prilično nezamisliva. I dok bi se majke širom sveta zapitale kako uopšte preživi, ona na svojim fotografijama i snimcima pokazuje da njoj to stvarno ne pada toliko teško. Naprotiv, ona i njen suprug, religijski propovednik, žive u Finskoj i svojoj ulozi roditelja stvarno se dobro snalaze!

Ima 44 godine, majka je troje dece, a izgleda top: Ovo je njen ritual zaslužan za mladolik izgled! (FOTO)

Pre nekoliko nedelja, Taina je na svom Youtube kanalu objavila video o svojoj jutarnjoj rutini. Naravno, teško da 10 klinaca može stati u samo jedan video pa je svoje jutarnje rituale rasporedila u čak 3 videa. Njena djeca nalaze se u dobi od 20 godina do 6 meseci, a njihova imena, od najstarijeg do najmlađeg, su: Leonardo, Kleopatra, Jerusalim, Dartanjan, Šekspir, Romeo, Nefertiti, King Džejms, Afrodita i Omega.

Prva stvar koja je i više nego očigledna je Tainin neverovatno mladolik i negovan izgled. U videu se vidi kako je ona zaistinu minimalista po pitanju nege i šminke, ali vidljiv je neverovatno lep ten i zdrav izgled kože. S obzirom da joj najmlađa ćerka ima samo 6 meseci, moramo primetiti da je Taina u neverovatno dobroj formi. Verujemo da dobar deo toga duguje trčanjem za decom, nema sumnje!

Majka troje dece i baka 8 unučadi ponovo trudna: U pedesetoj godini očekuje četvorke! (FOTO)

Druga, mnogima neverovatna i šokantna, je činjenica da se Taina ustaje pre 3 sata ujutro kako bi svoj dan započela u miru, pre nego što se deca probude. Osim savršenog tajminga i organizacije visokog nivoa, ova mama uspe da pronađe i vreme za čitanje, a ponekad i za vežbanje. Osim toga, svaki dan kuva ogromne količine raznolike hrane za porodicu.

Osim toga, njena deca pohađaju brojne aktivnosti, sviraju instrumente i uče strane jezike. Jako su aktivni i, kad je reč o praćenju njihovog tempa, ova mama je pravo čudo.

Majka objavila fotografiju sa tek rođenim petim detetom: Svi je osuđuju zbog jednog detalja! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs