Proslava praznika

Nesvakidašnji prizor: Poznati glumac ponosno pozirao sa svojih 10-oro dece! (FOTO)

Cela porodicea je bila vrlo usklađena u crno-beloj odevnoj kombinaciji

Vip roditelji
Autor:
Nesvakidašnji prizor: Poznati glumac ponosno pozirao sa svojih 10-oro dece! (FOTO)
Foto: Profimedia

Edi Marfi je krajem novembra postao otac po deseti put, a najmlađeg sina javnosti je predstavio na prazničnom poziranju sa celom svojom porodicom

Edi Marfi, 57-godišnji glumac, osim po svojim ulogama poznat je i po mnogobrojnim ljubavnim vezama iz kojih ima dvocifreni broj dece. Njegova najstarija ćerka Brija (29) objavila je poroičnu fotku na kojoj su osim njene braće i sestara, i Edijeva partnerka Pejdž Bučer s kojom je u vezi poslednjih šest godina, a na slici je i njena baka, Edijeva mama.

Slavni glumac postao otac: Po deseti put! (FOTO)

Cela porodicea je bila vrlo usklađena u crno-beloj odevnoj kombinaciji, a Edi i Pejdž su u naručju držali najmlađu decu. Maks Čarls je bio u rukama majke Pejdž (39) dok je njegova sestrica, dvogodišnja Izi Una bila na tatinim rukama.

Bivši muž poznate pevačice progovorio: Imali smo vezu sa dadiljom, naterala ju je da istetovira njeno ime na vaginu! (FOTO)

Osim na zajedničkoj fotografiji, Edi je ponosno pozirao uz svoje ćerke i sinove na zasebnim fotografijama. Na jednoj tako uz njega stoji već spomenuta Brija (29) i Šejn Odra (24), Zola Ajvi (19) i Bela Zahra (18) koje ima s bivšom ženom Nikol Mišel Marfi kao i Ejndžel Ajris, 11- godišnja devojčica koju ima iz veze s pevačicom Mel Bi.

Otac slavnog glumca je bio plaćeni ubica: Čudno mi je koliko ličim na njega!

Sinovi Erik (29), kog ima iz veze s Polet Meknili, Kristijan (28) iz veze s Tamarom Hud i 26-godišnji Majls iz braka s Nikol Mišel Marfi sa ocem su pozirali vrlo ozbiljno, a pridružila im se i sestra Brija. Ne sumnjamo kako je ponosni otac uživao tokom ovih praznika sa svojom velikom porodicom, a kuća je zaisigurno bila ispunjena smehom i veseljem.

Ponosni otac podelio prvu sliku iz porodilišta: Ovo je ćerka Vladimira Stojkovića! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs