Otac slavnog glumca je bio plaćeni ubica: Čudno mi je koliko ličim na njega!

Glumac je do kraja pokušavao da oca izvuče iz zatvora i osigura mu suđenje

Šuška se 24.12.2018. - 09:03h Autor: index.hr
Foto: Profimedia

Holivudski glumac Vudi Harelson ostao je bez oca kad mu je bilo samo sedam godina. Naime, Čarls Harelson većinu svog života proveo je u zatvoru. Malo ljudi zna da je otac slavnog glumca zapravo bio plaćeni ubica.

 

Prvo je ubio teksaškog dilera zbog čega je osuđen na 15 godina zatvora, ali uspeo se izvući već 1978. Na slobodi nije ostao dugo. Već iduće godine teksaški narkobos Džimi Čarga platio mu je 250 hiljda dolara da ubije sudiju Džona H. Vuda poznatog po tome što je dilerima najčešće dosuđivao doživotne kazne.

 

29. maja 1979. Čarls je to i učinio. Sudiju je smaknuo jednim hitcem u potiljak iz automatske puške ispred njegovog doma u San Antoniju. To je bilo prvi put u američkoj istoriji da neko izvrši atentat na federalnog sudiju.

 

Kad ga je FBI uhvatio, Čarls je poricao krivicu, ali ipak je 1981. osuđen na dve doživotne kazne.

 

Nova ljubav Anđeline Džoli: Utehu pronašla sa poznatim glumcem! (FOTO)

foto: Profimedia

 

Mali Vudi nije imao pojma ko je zapravo njegov otac. Kad je jednom prilikom čuo njegovo ime na radiju tokom izveštaja o suđenju, pitao je majku imaju li veze s tim čovekom, a mama mu je tada otkrila da je to njegov otac, otkrio je u intervjuu za Gardian.

 

Kad mu je bilo 20 godina, poželeo je da obnovi vezu sa svojim ocem, a kasnije mu je čak pokušao osigurati i novo suđenje.

 

"Godinama sam pokušavao da ga izvučem, da mu osiguram novo suđenje. Ne znam da li je to zaslužio. Bio sam samo sin koji je želeo da pomogne ocu. Potrošio sam dva miliona dolara na advokate", ispričao je Vudi.

 

To mu nije uspelo i njegov otac je umro u zatvoru 2007. od srčanog udara.

 

Putin najavio ženidbu: Ova lepotica će postati prva dama Rusije! (FOTO, VIDEO)

 

Vudi se nikad nije stideo svog oca. Otvoreno je priznao da su se njih dvojica prilično dobro slagali i da puno od svog oca vidi u sebi.

 

"Dobro smo se slagali, iako nismo baš mogli otići zajedno na pivo pa je bilo teško. Vidim dosta njegovog u sebi, crte lica, način na koji se smejao... Ja sam rođen na njegov rođendan. U Japanu veruju da ako si rođen na rođendan svog oca, ti nisi samo sličan njemu, ti si on. Uvek mi je bilo čudno sediti i razgovarati s njim jer sam video koliko sličnosti imamo", rekao je Vudi.

 

Sa 9 godina pušila i pila, sa 12 se drogirala: Napeta životna priča sa srećnim krajem! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...