Lepotica

Iskra ima preko 87 kilograma, obline na pravim mestima i samopouzdanje do neba: Muškarci ne mogu da odvoje pogled od nje! (FOTO)

Iskra nikad nije izgledala bolje. U kupaćem kostimu pokazala svoje čari

Star look
Autor:
Iskra ima preko 87 kilograma, obline na pravim mestima i samopouzdanje do neba: Muškarci ne mogu da odvoje pogled od nje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Lepotica Iskra Lorens ponosno ističe svoje obline u bikiniju, a njene fotografije dokazuju da konfekcijski broj 44 nikada nije izgledao bolje.

Poznati supermodel ima visinu 175 centimetara i kilažu koja prelazi 87 kilograma.

Na poslednjim fotografijama s plaže, 28-godišnja Iskra nosi ružičasti i crni bikini koji je maksimalno naglasio njenu figuru peščanog sata.

Svi su u čudu: Hajdi Klum u provodu bez trunke šminke, u providnoj košulji bez grudnjaka! (FOTO)

1 / 4 Foto: Profimedia

U modnom svetu Britanku Iskru Lorens nazivaju plus-size modelom, ali ona taj naziv ne prihvata. Plavokosa lepotica konfekcijskog broja 44 smatra da njene obline nisu razlog da je se tako nazivaju, već smatra da je jednostavno drugačija od ostatka modne industrije.

Napunila 69 godina i obukla minić i visoke potpetice: Za nju nema prepreke! (FOTO)

Kada je imala 16 godina, modna agencija raskinula je ugovor s Iskrom jer je za njihove standarde imala previše kilograma. Isprobala je razne dijete, ali na kraju je shvatila da želi prihvatiti da je drugačija od ostatka modne industrije.

Jednom kad sam se uvjerila da mogu to, mogla sam uveriti i njih. Gledala sam na to kao na način da se izrazim i pokažem da sam više od skupa telesnih proporcija, otkrila je Iskra Lorens referirajući se na modne agencije.

Šta bi Džordž rekao da ju je tada upoznao: Ovako je Amal Kluni izgledala pre 18 godina! (FOTO)

Od tada je sliku o sopstvenom telu pretvorila u veliki deo svoje javne platforme. Čak je zamolila javnost da je ne kvalifikuju kao plus-size model te ne dozvoljava da se njene fotografije na Instagramu imalo retuširaju.

Dženifer Aniston bez grudnjaka: Prizor koji su mnogi čekali godinama! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs