ZA NJU JE VREME STALO

OVO NIJE REALNO, LIDIJA VUKIĆEVIĆ NE STARI: Pa, pogledajte samo struk ove žene! (FOTO)

Za glumicu Lidiju Vukićević kao da je vreme stalo. Pored toga što u licu deluje kao devojčica, i njena figura je je kao izvajana!

Star look
Autor:
OVO NIJE REALNO, LIDIJA VUKIĆEVIĆ NE STARI: Pa, pogledajte samo struk ove žene! (FOTO)
Foto: Kurir / Sonja Spasić

Poznata glumica Lidija Vukićević, važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena sa naše glumačke scene. Takođe, ona je neko koga prati glas da "ne stari", jer zaista, glumica danas izgleda gotovo identično kao kada je igrala čuvenu Violetu u seriji "Bolji život".

Pamtimo je iz brojnih domaćih serija i filmova kada je bila na počecima svoje karijere i još od tada je mamila uzdahe svojom pojavom.

Od tih dana, pa do danas, Lidija Vukićević je ostala ista, prelepa, prezgodna i sa prepoznatljivom kovrdžavom, crnom kosom i frizurom.

Danas je gledamo u popularnoj domaćoj seriji u kojoj glumi ministarku Milevicu, a ono što oduševljava sve one koji je vole i prate, jeste njen neverovatan izgled.

Lidija je veoma aktivna na društvenim mrežama i neretko svoje pratioce obraduje izazovnim fotografijama.

Nedavna objava pokupila je mnoštvo komentara i lajkova, a na fotografiji je Lidija u crnoj majici i kariranim pantalonama i sa crnim naočarima za sunce.

Glumica je na fotografiji pokazala izvajanu figuri i gotovo neverovatno uzak struk, što je oduševilo njene brojne partioce koji su njen ozgled komentarisali u superlativu.

A ona je napisala kratko: "Kada u sebi nosiš radost, za sreću ti i nije potrebno više osim Sunca, klupe i čistog neba, ja TAKO!"

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs