OGLASIO SE POSLE SKANDALA

SINA TOMA HENKSA BIVŠA DEVOJKA OPTUŽILA ZA ZLOSTAVLJANJE, ON NEGIRA: Ovo je surovi pokušaj iznude novca!

Naslednik slavnog glumca Toma Henksa, Čet Henks prekinuo je tišinu nakon što ga je bivša devojka optužila za zlostavljanje, tvrdeći da želi da mu "napakuje"

Celebrities
15:08h Autor:
SINA TOMA HENKSA BIVŠA DEVOJKA OPTUŽILA ZA ZLOSTAVLJANJE, ON NEGIRA: Ovo je surovi pokušaj iznude novca!
Foto: Profimedia

Čet Henks (30) progovorio je za medije nakon optužbi bivše devojke Kijane Parker koja je zatražila njegovu zabranu prilaska jer ju je navodno zlostavljao u vezi.

Čet je na svom Instagramu negirao tvrdnje o zlostavljanju.

Muzičar, koji je nedavno objavio svoju rep numeru pod nazivom "White Bouy", rekao je da njegova bivša devojka samo pokušava da izvuče novac od njega.

"Upozoren sam da će se uskoro pokrenuti priča za koju sam znao da dolazi već mesecima, a to je samo surovi pokušaj da se od mene iznudi novac i da se izvrši atentat na moj karakter", napisao je Čet na Instagramu.

Prošle nedelje procurio je video snimak na kom se vidi da su se Henks i Parker svađali u njihovom domu u Teksasu. U video klipu Henks je snimio sebe dok hoda kroz kuću sa posekotinom na čelu.

On je vikao na svoju bivšu devojku i govorio da je pokušala da ga napadne nožem, a u pozadini je Parkerova negirala optužbe.

Henksov advokat Marti Singer oglasio se nakon skandala:

"Dan nakon što se Čet Henks sukobio sa Kijanom Parker oko krađe novca sa njegovog računa, Parkerova se pojavila u pratnji ogromnog muškarca koji je nosio pištolj i napala je Četa nožem zbog čega je obilno krvario. Sve se nalazi na video snimku koji govori celu priču. Njene tvrdnje o zlostavljanju su potpuno lažne, izmišljene i prava fikcija", zaključio je advokat.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs