PRIJATELJI ILI NEŠTO VIŠE?

SPAVAJU U ISTOJ SOBI, NE ODVAJAJU SE VEĆ NEDELJAMA: Sin Dejvida i Viktorije Bekam u OTVORENOM braku?

Bračni par Bruklin Bekam i Nikola Pelc trenutno letuju u društvu Selene Gomez u Meksiku, gde su svi zajedno dočekali 2023. godinu, a govorkanja o njihovom čudnom odnosu su počela još pre nekog vremena.

Šuška se
Autor:
SPAVAJU U ISTOJ SOBI, NE ODVAJAJU SE VEĆ NEDELJAMA: Sin Dejvida i Viktorije Bekam u OTVORENOM braku?
Foto: Clasos.com.mx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jedan od najpoznatijih mladih bračnih parova, Bruklin Bekam i Nikola Pelc, u aprilu ove godine će proslaviti prvu godinu braka, a prošle godine su svako malo bili na naslovnim stranicama tabloida zbog problematičog odnosa s ostatkom porodice Bekam, a sada su podigli prašinu novim tračem.

Naime, par je viđen kako letuje u Meksiku, gde su proslavili Novu godinu, a društvo im je pravila njihova "bliska prijateljica" Selena Gomez.

Trojac je tako uhvaćen kako uživa na plaži, na jahti i kako ulaze u luksuzni hotel u kojem su odseli. Iako su svi inicijalno mislili da se samo radi o još jednom običnom prijateljstvu, sada je počelo da se šuška da se radi o malo drugačijoj vrsti odnosa. Naime, trojac je sam sebe opisao kao 'throuple', odnosno 'trojac' i to javno, kroz Seleninu objavu na Instagramu. Objavila je tako fotografiju na kojoj se svi troje grle i napisala da je u redu da ih svi zovu parom.

Tako su svi troje zajedno proveli Božić i Novu godinu, a prema šuškanju tabloida, spavaju u zajedničkoj sobi u hotelu što je dovelo do govorkanja da se radi o nekonvencionalnoj vezi koja uključuje Selenu kao treću kariku u inače naizgled idiličnom braku Nikole i Bruklina.

Bruklin Bekam
foto: Profimedia

Podsetimo se, ovo ne bi bio prvi puta da nas poznati parovi šokiraju svojim neobičnim ‘otvorenim’ brakovima i vezama. Slavni parovi poput Vila Smita i njegov supruge Džejde Pinket Smit tako godinama žive u ‘otvorenom’ braku, a možda su Bruklin i Nikola odlučili takođe da začine svoj odnos uz pomoć muzičke dive Selena koja se od njih nedeljama ne odvaja.

Inače, Selena ima burnu ljubavnu prošlost. Već je dugo nisu ni sa kim povezivali, a pre nekoliko godina je doživela nervni slom kada se njen bivši ljubavnik i partner Džastin Biber oženio s manekenkom Hejli Biber.

Kao što znamo, Selena i Džastn su se zaljubili još kao tinejdžeri, a iako su više puta raksidali i mirili se, Selena se ipak nadala da će Džastin za nju biti ‘onaj pravi’. Kada se ispostavilo da to nije tako, pala je u depresiju i završila u psihijatrijskoj ustanovi, a danas se ipak očigledno sprema da otvori srce novoj osobi – ili osobama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs