da li je ovo moguće?

SELENA GOMEZ SVE IZNENADILA OTKRIĆEM ZAŠTO JE BILA MRŠAVIJA DOK SE ZABAVLJALA SA DŽASTINOM: Pevač ima baš bizarnu naviku

Zašto je Selena Gomez bila mršavija dok se zabavljala sa Džastinom Biberom - pitanje je koje je napravilo pravu buru na društvenim mrežama!

Lepi & Zdravi
21:54h Autor:
SELENA GOMEZ SVE IZNENADILA OTKRIĆEM ZAŠTO JE BILA MRŠAVIJA DOK SE ZABAVLJALA SA DŽASTINOM: Pevač ima baš bizarnu naviku
Zašto je Selena Gomez bila mršavija dok se zabavljala sa Džastinom Biberom?, Foto: Profimedia

Selena Gomez, nekadašnja velika Diznijeva zvezda, u vezi s Džastinom je bila od 2011. godine, par je često raskidao, a zauvek su se razišli 2018. godine. Sada se pojavio snimak na platformi The Truth, na kojoj možete pročitati razne zanimljivosti o poznatima, u kojem se postavlja pitanje zbog čega je čuvena pevačica i glumica bila mršavija dok se zabavljala sa Biberom. A odgovor je stigao upravo od Gomezove.

Selena Gomez, Džastin Biber
foto: Shutterstock

U okviru pomenutog videa se prikazuju slike pevačice na kojima vežba, dok je na kraju snimka postavljen skrinšot razgovora Selene i jedne korisnice TikToka koja joj je poručila da je Džastin bio taj koji je "zabrljao" u njuhovom odnosu.

Sa druge strane, malo ko je očekivao da će se Selena osvrnuti na ovu situaciju i odgovoriti. Naime, istakla je da njen bivši voli da izlazi sa modelima kao i da je ona previše "normalna" devojka za njega, misleći na svoj "običan" izgled.

Svetska muzička zvezda je u dokumentarcu My Mind & Me o svom životu rekla da je raskid sa Biberom bila najbolja stvar koja joj se dogodila, govorila je o problemima sa mentalnim zdravjem i otkrila da zbog određene terapije neće moći da ima decu.

1 / 9 Foto: Profimedia

Osim toga, jednom prilikom je Selena naglasila kako veruje da su joj prošle veze bile "proklete" i priznaje da se "nikada nije osećala ravnopravno u vezi" sa svojim bivšim partnerima.

Bila sam premlada da bih bila izložena određenim stvarima dok sam bila u vezama. Mislim da je većina mojih iskustava u vezama prokleta - rekla je pevačica.

Fanovi su posle ovog "otkrića" počeli da brane Selenu: "Ona nikad nije bila debela, samo je nabacila nekoliko kilograma", "Uvek prekrasna", "Ne mogu da verujem da je Selena komentarisala video", "Tako sam srećna što je Selena sada slobodna i može da radi šta god želi sa svojim životom".

Hejli Baldvin, Džastin Biber
foto: Profimedia

Nakon rastanka sa Selenom, Džastin je započeo vezu s manekenkom Hejli Boldvin i par se ubrzo venčao. Međutim, šuškalo se da je romansu sa sadašnjom suprugom započeo, iako tada još uvek nije prekinuo sa Selenom.

- Kad smo Džastin i ja počeli da se viđamo, on nije bio u vezi. Nisam takva osoba da se petljam u nečiju vezu. Nikad to ne bih učinila. Nisu bili tada u vezi, ali naravno da postoji vrlo duga istorija između njih. Ipak, to nije moja veza - rekla je Biberova supruga Hejli, demantujući tako glasine. Osim toga, naglasila je da poštuje Selenu i da su razgovarale nakon njene udaje za Bibera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs