GLUMAC OBJAVIO SLIKU SINA I ŽENE I SVI SU ZGROŽENI: "Kako je nešto ovako bolesno moglo da mu padne na pamet?"

Alek Boldvin sve što uradi u poslednje vreme - uradi to loše. Nakon nesreće na filmskom setu, sada je objavio prvu fotografiju na Instagramu, a njegovi pratioci su zgroženi

Celebrities
15:18h Autor:
GLUMAC OBJAVIO SLIKU SINA I ŽENE I SVI SU ZGROŽENI: "Kako je nešto ovako bolesno moglo da mu padne na pamet?"
Alek Boldvin, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Alek Boldvin (64) je objavio fotografiju svog sina i žene Hilarije Boldvin uz opis: "Stara fora: Daj da ti izmasiram leđa", a njegovi pratioci su zgroženi jer smatraju da je ovim svoje dete stavio u seksualni kontkst, u smislu šta sledi nakon "masaže leđa".

"Šta je sa tobom? Ovu fotografiju si učinio jezivom time što si napisao ovo!"; "Pre objave je trebalo da se konsultuješ sa svojim timom,";"Seksualizovanje dece je jezivo, ali seksualizovati svoje dete?!";"Ovaj opis uz objavu je odvratan!";"Kako je nešto ovako bolesno moglo da mu padne na pamet?!"

Ovo je prva objava Aleka Boldvina na Instagramu nakon nesreće koja se desila na filmskom setu kada je nastradala direktorka fotografije kada je Alek pucao u nju.

Nakon niza negativnih komentara, Alek je prilagodio objavu i dodao da nakon toga sledi čips: "Prilagodio sam tekst. Valjda zato što...znate... ima toliko toga smeća na Redditu".

Alek Boldvin
foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, Alek i njegova žena Hilarija nisu omiljeni par u Holivudu, a sve je počelo time što je ona imala jaku želju da imaju što više dece. Čak i nakon spontanog pobačaja i niza komplikacija, Hilarija je istrajala na tome da imaju sedmoro dece, ali još uvek se priča da ne želi da se zaustavi na tome.

I dok Hilarija uživa u životu, Alek s druge strane izgleda sve stariji i iscrpljeniji zbog svega što mu se dešava u životu. Ali izgleda da teški dan još uvek nisu iza njega...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs