TROŠI SILNE MILIONE, A NIKO NE ZNA ČIME SE BAVI: Mlade devojke u nju gledaju kao u Boga, a ona ne izlazi od PLASTIČARA

Najbolja drugarica Kajli Džener Anastasija Karanikolau je promenila izgled, a svi su je osudli zbog izgleda njene zadnjice.

Star look
13:39h Autor:
TROŠI SILNE MILIONE, A NIKO NE ZNA ČIME SE BAVI: Mlade devojke u nju gledaju kao u Boga, a ona ne izlazi od PLASTIČARA
Najbolja drugarica Kajli Džener promenila izgled, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Anastasija Karanikolau, najpoznatja po druženju sa Kardašijankama i trošenju tatinog bogatstva, juče je uživala na plaži u Turksu i Kaikosu. Ova 26-godišnja manekenka imala je na sebi minijaturni pink bikini koji je otkrio sve njene obline. Tom pirlikom je promovisala luksuzni brend kupaćih kostima, u kojima gotovo svim pripadnicama jačeg pola oduzela dah pri prvom pogledu na njene najnovije fotografije.

Čini se da bivša zvezda Vine-a sada insistira na prirodnijem izgledu, te se sa minimlano šminke slikala u vrlo izazovnim pozama na prelepoj plaži. Ali, pre samo nekoliko meseci smo imali prilike da vidimo njene fotografije na kojima su bile očiglede nevešto odrađenje estetske korekcije.

Anastasija Karanikolau
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, oblik njene zadnjice je danima bio na meti kritike, a mnogi su se pitali kako može uopšte da se skine u kupaći, jer je očigledno bilo da je nešto krenulo po zlu kada je poželela da uveća jednu od najzanosnijijh oblina na telu žene. Takođe, pre nekoliko godina su njene usne su isto bile predmet komentarisanja, jer ni one nisu bile u rukama dobrog "plastičara".

Anastasija Karanikolau
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sve ovo idealan je pokazatelj da iako neko ima previše novca, ne mora da znači da može savršeno da izgleda. Naportiv, vrlo često sa desi da takve dame preteraju sa promenama na svom telu, te izgledaju smešno, nikako privlačno.

Međutim, ukoliko je suditi po poslednjim njenim objavama na Instagramu, gde je prati skoro 11 miliona ljudi, Stajsi je, čini se, odlučila da izgleda mnogo prirodnije, te nam ostaje da vidimo u kakvom smeru će ići njene promene.

1 / 5 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, Anastasija Karanikolau najpoznatija je u javnosti kao najbolja prijateljica Kajli i Kendal Džener, sa kojima se druži od 11 godine. Toliko je bila bliska sa Kajli Džener da se u jednom trenutku čak i preselila u njen dom. Ćerka grčkog tajkuna Periklisa Nikolaosa privlači veliku pažnju svojim bujnim oblinama, zbog čega je često na meti paparaca.

Do nedavno nije bilo jasno od čega tačno Anastasija živi (ako izuzmemo veliko bogatstvo njenog oca), ali je otkrila da se bavi modelingom, a svoje telo najviše reklamira na najpopularnijoj društevnoj mreži današnjice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs