KOLEGINICAMA RAZARA VEZE, A SRBI JE OBOŽAVAJU: Zavela je najpoželjnijeg frajera, pa je stigla KARMA, kažu da je PROKLETA

Fatalna glumica Hande Erčel je poznata kako po lepoti i talentu, tako i po veoma burnom ljubavnom životu.

Celebrities
07:39h Autor:
KOLEGINICAMA RAZARA VEZE, A SRBI JE OBOŽAVAJU: Zavela je najpoželjnijeg frajera, pa je stigla KARMA, kažu da je PROKLETA
Gde je sada Hande Erčel?, Foto: Printscreen Instagram / handemiyy

Turska glumica i model Hande Erčel osvojila je srca naše publike ulogom Ede u vrlo popularnoj seriji "Pokucaj na moja vrata" uz kolegu Kerema Bursina, koji je tumačio lik Serkana. Hemija među njima bila je očigledna još na početku snimanja projekta, iako se šuškalo da je miljenik žena i dalje imao devojku - Demet Ozdemir.

Brzo su postali omiljeni turski par i često su na društvenim mrežama objavljivali fotografije sa seta. Da su zajedno, potvrdili su u aprilu 2021. godine, kada su otputovali na Maldive i delili zajednički sadržaj na društvenim mrežama.

Fanovi su bili oduševljeni potvrdom glasina o njihovoj vezi i već im se predviđala veća popularnost od Šeherezade i Sulejmana koji su imali burnu ljubavnu priču. Neki su ih i proglasili njihovim mladim naslednicima.

Ali, ispostvilo se da je ljubav Kerema i Hande kratkog daha, te je doživela krah posle samo nekoliko meseci veze, a iako se glumci nisu mnogo oglašavali o toj temi, verni obožavaoci su shvatili da nisu više zajedno, jer su prestali odjednom da dele zajedničke fotografije na mrežama. O razlogu raskida se dosta spekulisalo...

Neko vreme se nije znalo šta je presudilo paru i širile su se glasine da je Erčel kriva za prekid. Neki su tvrdili da im je smetao pritisak javnosti. No onda se pojavila druga informacija - da ju je Kerem prevario. Koliko su se zategli odnosi među njima pokazuje i činjenica da nisu mogli ni da nastave snimanje treće sezone popularne serije.

Inače, Hande se našla u centru pažnje i kada su je strani mediji spajali sa Bred Pitom koji joj, navodno, nije mogao odoleti. Pisali su kako ju je večiti zavodnik zapazio u jednoj od uloga, te da je često posećivao njen Instagram profil.

"Očaran je njenom lepotom, ali i glumačkim umećem. Dosta mu je žena iz Holivuda. Pokušava doći do Hande, no ne želi to preko Instagrama, jer ne oseća da je taj način najsigurniji. Navodno je do Hande došla ta informacija koja joj, naravno, laska. Kao 16-godišnjakinja bila je zaljubljena u njega i ne može verovati da ju je primetio. Siguran sam da će otići na zajedničku večeru", otkrio je jednom prilikom izvor blizak glumici.

Osim toga, pre četiri godine odjeknula je u javnosti vest kako je zanosna glumica preotela muža koleginici Merve Bolugur, koju poznajemo kao sultaniju Nurbanu iz "Sulejmana Veličanstvenog", preotela muža, inače poznatog turskog pevača. Postoje i nagađanja da se Murat od supruge razveo upravo zbog Hande.

Ova dama je potom bila zaslužna i za još jedan prekid - Keremov sa prelepom glumicom Demet Ozdemir. Ipak, pojavile su se i spekulacije da je doživeo od nje prevaru, te da je bio slobodan kada je upoznao Hande.

Osim zanimljivog ljubavnog života Hande je interesantna još po mnogo toga, a evo nekoliko činjenica koje možda niste znali o njoj:

  • Svet je upoznao kao modela, a ima armiju od preko 30 miliona pratilaca na Instagramu

Glumica je započela svoju karijeru modela još 2012. godine. Svojom lepotom osvojila je srca fotografa, a kasnije je došao do izražaja i njen talenat za glumu, pa se brzo obrela i ispred filmskih kamera.

  • U horoskopu je Strelac

Rođendan je 24. novembra 1993. Strelčevi su poznati po sposobnosti da rade šta žele i kada žele. I izgleda da je ona pravo oličenje ovog znaka.

  • Obožava životinje

Slike sa kućnim ljubimcima na društvenim mrežama uvek mnoge razneže! Koliko voli svoje pse zaključi svako ko bar jednom pogleda objave Hande na Instagramu.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / handemiyy
  • Takmčenje za Mis civilizacije sveta

Hande je učestvovala na takmičenju za Mis civilizacije sveta 2012. godine u Bakuu, gde je osvojila drugo mesto, a zanimljivo je da je tada prvo mesto osvojila predstavnica Crne Gore, dok je treće mesto pripalo devojci Srbije.

  • Sjajno crta

Glumica voli crtanje i skiciranje. Nakon što je pohađala časove istorije umetnosti na Univerzitetu lepih umetnosti Mimar Sinan, želela je da postane kustos, pre nego što se pojavila na našim ekranima.

  • Ima prelepu stariju sestru

Njena sestra Gamze Erčel takođe je glumica i model. Krasi je isto nestvarna lepota, a često ih upoređuju sa Belom i Điđi Hadid.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs