NAPUSTILA FAKULTET ZBOG GLUME, PA SU SVI MISLILI DA JU JE ZAVEO DŽAN JAMAN: Pa se udala za DASU kog Srbija nije volela

Postali su najpopularniji ljubavni par u Turskoj, a njihova priča je prelepa!

Ljubav
16:52h Autor:
NAPUSTILA FAKULTET ZBOG GLUME, PA SU SVI MISLILI DA JU JE ZAVEO DŽAN JAMAN: Pa se udala za DASU kog Srbija nije volela
Foto: Printscreen Youtube / FULLMOONDOLUNAY

Harizmatični Ozge Gurel postaja je jedna od najpopularnijih turskih glumica, serija koja ju je vinula u zvezde bila je "Pun mesec" u kojoj je tumačila glavnu ulogu rame uz rame sa Džan Jamanom. Harizmom i prelepim osmehom osvaja gde god se pojavi, a mnogi smatraju da joj tek predstoje veliki uspesi.

Iako je prvo planirala da postane diplomirani ekonomista i bavi se tom profesijom, ljubav prema glumi je bila jača, toliko da je napustila fakultet i maksimlano joj se posvetila. Upisala je kurs glume i grabila je znanje na svakom koraku, želeći da se što više usavrši. Baš zbog toga je privukla i pažnju producenata, koji obožavaju da rade sa njom.

Kako se svaki veliki trud isplati, uspeh je postigla već 2014. godine sa serijom 'Kiraz Mevsimi', koja joj je promenila život iz korena. Osim profesionalnih postignuća, ovaj projekat doneo joj je najvažniju stvar - ljubav njenog života.

Radeći sa kolegom Serkanom Čajogluom, koga je naša publika upoznala kao negativca u hit seriji "Crna ljubav" i zbog toga ga i nije baš volela, sve manje je odolevala njegovom udvaranju. Kako su radili i po 15 sati zajedno, još više su se zbližili, a ljubavne varnice između njih su bile očiglede, iako to nisu želeli da priznaju.

Iako danas žive ljubavnu bajku, glumica je otkirila da joj se pri prvom susretu učinilo da sa njim nema ništa zajedničko.

- Mislila sam da nećemo funkcionisati ni kao prijatelji. Posle smo pili kafu i pričali, pre snimanja smo se zbližili i kako je vreme odmicalo postali smo prijatelji - ispričala je Ozge za turske medije.

Svoju romansu su krunisali brakom 2022. posle osam godina zabavljanja, Serkan nije krio oduševljenje kad je ugledao budužu ženu u venčanici - očarala ga je izgledom.

Oboje naglašavaju da je ključ njihove sreće što se zajedno menjaju i uvek oslučku jedno drugo i podržavaju.

- Nismo isti ljudi kakvi smo bili na početku veze, zajedno se usavršavamo, učimo i napredujemo. U ovom procesu najvažnije je ne udaljavati se – zaključila je Ozge.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs