ŠOK

MNOGI SU NA ROLAN GAROSU IGRALI SA KORONA VIRUSOM, ALI SMO O TOME ĆUTALI: Šokantno priznanje teniserke!

Alize Korne zaprepastila je svet izjavom da su igrači belog sporta zaraženi igrali na Rolan Garosu.

Celebrities
10:57h Autor:
MNOGI SU NA ROLAN GAROSU IGRALI SA KORONA VIRUSOM, ALI SMO O TOME ĆUTALI: Šokantno priznanje teniserke!
Foto: Profimedia

Francuska teniserka Alize Korne (32) izjavila je u novom intervju da su mnogi igrači na prethodnom Rolan Garosu igrali zaraženi korona virusom i da je među njima postojao dogovor da se o tome ćuti.

- Na Rolan Garosu su mnogi igrači imali probleme sa koronom i dogovorili smo se da ne pričamo ništa. Imali smo temperaturu, bolove u grlu, nastavili smo da igramo. Kada se takve stvari pojave u medijima, onda se vatra brzo proširi i malo me to brine - rekla je Korne za "L''Ekip" i dodala:

Alize Korne
foto: Profimedia

- Uvek je bilo igrača koji su se povlačili zbog bolesti, da ne misli neko da potcenjujem koronu. Ima onih sa stomačnim problemima, pre nekoliko godina je na jednom turniru došlo do velikih problema zbog hrane koja nije bila baš sveža. Za one koji imaju gastroenteritis se sigurno ne uvodi neki protokol - zaključila je Korne.

Podsetimo, broj slučajeva kovida u Evropi ponovo raste pa je stvorio dosta problema teniserima i teniserkama.

Nadal ostao zbunjen

Novinari su ove izjave spomenuli Rafaelu Nadalu koji se začudio, posebno informacijom da se može igrati i sa korona virusom.

''Ne sećam se slučajeva Kovida u Parizu. Koliko ja znam, a ne znam je li to tačno, svako može da odluči hoće li u nekom trenutku da se testira ako ima neke simptome. Ako si pozitivan, onda ne igraš. Ali ako se može igrati pozitivan… Stvarno ne znam'', zbunjen je ostao Nadal.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs