KO JE NOVI DEČKO JOVANE JEREMIĆ: Njegov otac je čuveni lekar, znaju se 7 godina, a upoznali su se na jednoj svadbi

Bilo je pitanje dana kada će Jovana Jeremić naći novog dečka, a sada se to i desilo. U pitanju je Nenad Sanković

Vip priča
14:52h Autor:
KO JE NOVI DEČKO JOVANE JEREMIĆ: Njegov otac je čuveni lekar, znaju se 7 godina, a upoznali su se na jednoj svadbi
Foto: ATA Images

Jovana Jeremić se od svog supruga razvela u martu ove godine, a tada je izjavila:

"Osećam se odlično. Srećno razvedena u svakom slučaju. Sve je prošlo baš kako treba i to smo pokazali i na sudu, pa nam je i sudija rekao "da nam je više ovakvih slučajeva, ne bismo imali šta da radimo".

Stvarno sam ponosna i na sebe i na svoje odluke. Zaista sam bila časna od prvog do ovog poslednjeg momenta. Voja i ja ćemo ostati najbolji prijatelji. Iskreno mi je puno srce. Prvo je početak posta, ja postim celi post, danas sam se zvanično razvela, za mene počinje jedna nova era," izjavila je tada voditeljka Pink televizije.

Jovana Jeremić
foto: Kurir/Ana Paunković

Jovana je svog bivšeg muža Voju upoznala na insistiranje svekrve:

"Moja majka je "krivac" za naše poznanstvo i brak, s obzirom na to da je ona strastveni gledalac "Parova". Ona je meni uvek sugerisala da postoje devojke koje su dobre, obrazovane i visprene kao, na primer, Jovana, a zvala me je jednom prilikom i da je vidim na TV-u. Kada je trebala da ode u penziju, želeo sam da je iznenadim, ali nisam znao šta da joj kupim jer ona zaista ima sve. Onda sam se setio da bi majka uživala da bude u društvu svoje zvezde Jovane Jeremić. Kontaktirao sam je, predstavio se ko sam, i objasnio joj da su moje namere striktno poslovne, odnosno da je upoznam sa majkom, kako bi uživale u večeri. Jovana je odmah prihvatila poziv i bila je veoma profesionalna," ispričao je svojevremeno Vojislav, pa potom dodao:

Jovana Jeremić
foto: Kurir / Zorana Jevtić

"Susret smo dogovorili u jednom beogradskom restoranu i posle pola sata razgovora smo shvatili da je majka u celoj toj priči nepotrebna. Poželeli smo da se vidimo ponovo i tako je ta priča počela zaista filmski i nesvakidašnje. Moj cilj je bio da ispunim majci želju povodom odlaska u penziju, a desila mi se nesvakidašnja ljubav na prvi pogled. Zbog toga verujem da postoji ljubav na prvi pogled."

Sada se Jovana vratila iz Barselone gde je putovala sa novim dečkom. U pitanju je Nenad Sanković, zaposlen u NIS-u, sin uglednog ginekologa.

"Imam nekog u životu, neću da lažem. Imam nekoga ko mi je interesantan, ima i onih koji se bore za moju ljubav i imaju pravo na to. Slobodna sam žena, imam ćerku. Želim ponovo da se udam. U pitanju je dečko koji je pre svega moj prijatelj, poznajemo se sedam godina, a upoznali smo se na svadbi moje drugarice. O ljubavi ne želim da govorim, a blisko prijateljstvo je planulo pre šest meseci. Od februara se intenzivno družimo. Idemo na putovanja i ići ćemo", rekla je ranije Jovana Jeremić za "Kurir".

Nenad je neverovatno zaljubljen u Jovanu, što se može videti i po fotografijama iz Vrnjačke Banje, gde je Jovana nastupala, dok ju je on neprestano snimao.

1 / 5 Foto: Kurir

"To mi je prijatelj sa povlasticama. On ima sve povlastice! Srećna sam, ispunjena. Kod mene je sve uvek kvalitetno, ozbiljno, ispunjena sam u svakom smislu. On je negde moj tip frajera," ispričala je Jovana.

Iako na Fejsbuk profilu Nenada Sankovića još nije dodao informaciju da je u vezi, situacija je ipak drugačija - Jovana je već priznala da su zajedno.

"Istina je da sam okružena moćnicima. Neki su mi prijatelji, nekima se dopadam, a sa nekima ću ubuduće i te kako sarađivati", izjavila je Jovana po povratku iz Barselone, gde je bila sa novim izabranikom.

“Za sada niko nije osvojio moje srce. Teška sam, jer tražim sve ili ništa. Svaki muškarac sa kojim me slikaju odmah mi je dečko ili novi muž. Ista je priča i sada. Dečko kog spominju mi je drug već sedam godina, zajedno putujemo, beskrajno ga cenim i uvažvam,” preneo je Blic reči Jovane Jeremić.

Jovana je medijima pričala u par navrata kako priželjkuje ljubav sa moćnim muškrcem. Ostaje nam da vidimo da li je Nenad pravi čovek za Jovanu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs