NJENA KOPIJA!

MAJKA JOVANE JEREMIĆ PRAVA LEPOTICA: Ono što joj je poručio Marić i danas PAMTI (FOTO)

Njena porodica rodom je iz Ljiga, gde je doživela velike traume...

Vip priča
13:22h Autor:
MAJKA JOVANE JEREMIĆ PRAVA LEPOTICA: Ono što joj je poručio Marić i danas PAMTI (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / jeremicjovana

Voditeljka Jovana Jeremić obožava da intrigirana javnost kako situacijama iz poslovnog života, tako i detaljima iz privatnog. Nedavno je zapalila društvene mreže provokativnim fotografijama iz Španije i Crne Gore, a ističe da je upravo po temperamentu veoma slična majci Olgi.

Posebno naglašava da je na nju nasledila čast!

- Moja majka Olga onda kad je ne nerviram i kad sam dobra (samo je dobro lažem). Toliko slične, a toliko različite. Borba večita. Ali je volim. Čak i kada se ne slažemo. Na nju sam nasledila sposobnost, čast i da sam žena biznismen. Milomir Marić mi je jednom rekao: “E, da mi je samo da vidim ko je tebe takvu rodio!” Evo ko - poručila je Jovana.

Iako je na početku karijere potpuno drugačije izgledala uz mnogo bkaže poteze u šou biznisu, čini se da je ostvarila ono što je želela - da bude javna ličnost. Međutim, njeni otac i majka nikako ne vole što je postala poznata.

– Nemaš pojma šta mi kažu. Moja mama i tata kažu: “Samo nas ne spominji nikada u novinama.” Oni su operisani od toga. Oni to ne podnose. Ja imam roditelje koji ne podnose što im je ćerka javna ličnost. Ali me baš podržavaju i ponose se, stvarno se ponose - istakala je jednom prilikom.

Ali, situacija se danas mnogo promenila, pa joj sugrađani stalo šalju poruke preko roditelja.

– Sada preko moje mame i preko mog tate pokušavaju da utiču na mene: “Kaži Jovani ovo, kaži Jovani ono. Pitaj Jovanu je li može broj od ovog doktora, a kaži Jovani da dovede tog i tog u jutarnji.” I drago mi je zbog toga. jer sam se mnogo borila da uspem časno - zaključila je Jeremićeva.

A na svojim društvenim mrežama skoro svakodnevno kači slike i snimke sa svojom ćerkom Leom, koju, kako podvlači, obožava. Iako se razvela od oca svog deteta je ostala u fenomenalnim odnosima i smatra ga najboljim prijateljem.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram / jeremicjovana

– Moja ćerka je hiperinteligentna, i to nije sada da ja pričam kao majka koja voli svoje dete. Mnogo je, starmala i mudra je. Ne voli toliko mnogo da priča, to me iznenađuje. Ali mnogo bolje shvata neke stvari, nego što to hoće da kaže. Ona više voli da pokaže, nego što voli da kaže. Oduševljava me kako se ponaša u nekim situacijama, koliko je zapravo ona blagorodna i koliko je mila - opisivala je Leu Jovana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs