KRAJ BRAKA?

JOVANA JEREMIĆ SE RAZVODI: Da li je ovo dokaz da je njenom braku došao kraj?

Jovana je na Instagram profilu skinula muževljevo prezime, što je navelo njene fanove, ali i javnost da pomisle da je njenom braku zaista došao kraj.

Celebrities
Autor:
JOVANA JEREMIĆ SE RAZVODI: Da li je ovo dokaz da je njenom braku došao kraj?
Foto: PrintscreenInstagram/JovanaJeremic

Voditeljka Jovana Jeremić redovno intrigira javnost svojom pojavom, a sada je napravila potez koji je sve iznenadio.

Naime, Jovana je godinama u braku sa Vojislavom Miloševićem sa kojim ima ćerku, a nakon glasina o razvodu, dodatno je podgrejala sumnju tako što je skinula muževljevo prezime na Instagramu.

Umesto Jovana Jeremić Milošević, sada stoji samo Jovana Jeremić, koje je njeno devojačko prezime.

Jovana Jeremić
foto: PrintscreenInstagram/JovanaJeremic

Takođe, voditeljka je dodatno navela mnoge da pomisle da nešto nije u redu u njenom braku, kada je nedavno ispričala da ima hrabrosti da se razvede.

Jovana Jeremić sa mužem, Jovana Jeremić, jovana Jeremić i Vojislav milošević
foto: ATA Images / Antonio Ahel

- Imam problem što me startuju oženjeni. Ja nisam tip žene da bih pristala da budem nekom ljubavnica. Ja prva nisam prevarila. Ako osetim da mi ne ide u braku, ja ću se razvesti. I to ne treba da bude "vau, razvela se Jovana Jeremić", kad se bude dogodilo, i ako se dogodi. Zato što ja ne varam, ako mi ne odgovara da živim kako sam živela, normalno da ću da izađem iz braka i da idem dalje. To su teške odluke za koje ja imam hrabrosti. Tako da nemoj da mi dolaze neki zauzeti muškarci i da mi pričaju priče da ne mogu, da imaju dete, da im je žena bila tu u nekim trenucima... Vidi, ako sam mogla ja, svako drugi može - rekla je Jovana i zbunila sve izjavom o braku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs