iskreno

JOVANA JEREMIĆ: Ne volim samoću! Nakon razvoda sa ćerkom živim kod NJIH iako imam svoj stan!


Jovana Jeremić iskreno o životu nakon razvoda.

Celebrities
Autor:
JOVANA JEREMIĆ: Ne volim samoću! Nakon razvoda sa ćerkom živim kod NJIH iako imam svoj stan!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je stavila tačku na svoj brak sa Vojislavom Miloševićem, sa kojim ima ćerku Leu, a u svojim prvim izjavama naglasila je da je sa bivšim suprugom u odličnim i prijateljskim odnosima.

Sada je za domaće medije otkrila kako provodi dane nakon razvoda, te spomenula svoj posao, ali i priznala gde stanuje.

"Ja emociju moje sreće delim sa gledaocima. To su oni, rejting je narod. Ja sam svoje komplekse lečila tako što radim na televiziji. To iz škole, to će biti moja rana. Uvek ću se boriti za obrazovanje", govorila je Jovana u emisiji "Milizam", a onda je otkrila da je zbog ćerke neko vreme napustila posao:

"Ona je sada fantastično. Mi smo svakog dana posle vrtića išli kod logopeda. Danas je drugo dete, priča. Ne možeš da je zaustaviš. Tad sam se bila baš uplašila. Suočila sam se sa odgovornošću kao majka, osećaj krivice sam imala. Shvatila sam to kao propust, ali sada je sve došlo na svoje mesto. Peva pesmice, sve je super. Lea i ja sad živimo kod mog brata i snajke, ne volim samoću. Živeću sa njima sve dok ne nađem nekog sa kim ću živeti. Iako imam svoj stan, neću živeti sama sa Leom, volim zajednicu, da ima ljudi", iskreno je govorila voditeljka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs