probajte

UŽINA KIM KARDAŠIJAN JE ZASLUŽNA ZA NJENO SAVRŠENO TELO: Topi masnoće, daje energiju, pravi se za čas

Čia puding Kim Kardašijan postao je viralan na mrežama.

Fitnes & Nutricija
Autor:
UŽINA KIM KARDAŠIJAN JE ZASLUŽNA ZA NJENO SAVRŠENO TELO: Topi masnoće, daje energiju, pravi se za čas
Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Kim Kardašijan definitvno nikada nije bolje izgledala. Iako je već godinama u formi, najpoznatija starleta jel ipak tek pred ovogodišnju Met Galu dovela liniju do savršenstva, a to sve zbog toga da bi se uvukla u najčuveniju haljinu Merilin Monro.

Kim koja ranije nije bila ljubitelj treninga, sada je potpuno promenila stil života, a veoma vodi računa i o tome šta unosi u organizam. Zato i ne čudi što je njen recept za čia puding koji joj je omiljena užina, postao viralan preko noći, a recept koji je objavljen na profilu Healthfood skupio je gotovo milion lajkova za samo nekoliko sati.

Kim Kardašijan
foto: Instagram / Kim Kardashian

Ali, zašto je toliko mnogo ljudi oduševljeno čia pudingom?

Pre svega, on sadrži zdrave masti, odnosno omega-3 masne kiseline koje su korisne za zdravlje zglobova i srca. Sadrže kalijum, gvožđe i kalcijum što ih čini fantastičnim i za izbacivanje viška vode iz organizma.

Kim Kardašijan
foto: Instagram / Kim Kardashian

Čia semenke sadrže proteine i vlakna, a samo 30 grama sadrži svega 101 kaloriju, zbog čega su broj jedan namirnica u mnogim dijetama. S obzirom da poboljšavaju varenje i ubrzavaju metabolizam, smatra se da su chia semenke "ubica" naslaga, ali naravno, za vidljive rezultate morate promeniti i neke loše životne navike.

@healthfood Kim always coming up with the best recipes ?? #viral #chiapudding #recipe #health ♬ original sound - Cafuné
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs