ČIM JOJ SE PRVI MUŽ UBIO, OTRČALA JE U ZAGRLJAJ SILOVATELJU: Bila je teška zavisnica kad je za obrok pojela MRTVAKA

Životna priča glumice koja je jela mrtvo telo, Kajli Minog nalik je horor filmu.

Vip priča
Autor:
ČIM JOJ SE PRVI MUŽ UBIO, OTRČALA JE U ZAGRLJAJ SILOVATELJU: Bila je teška zavisnica kad je za obrok pojela MRTVAKA
Životna priča glumice koja je jela mrtvo telo, Foto: Philippe Ledru / akg-images / Profimedia

Beatis Dal, fatalna lepotica iz filma "Beti Blu", jedno je od najupečatljivih lica francuske kinematografije. Glumica ima lud život, ispunjen kršenjem zakona, moralnih načela, i svega što je komformistički. Detalji iz njene biografije otkrivaju da je najveća pankerka na filmu.

Zbog turbulentnog načina ivota postala je posebno atraktivna, dok je svojim ponašanjem naišla na veliku osudu javnosti. Njen zaštitni znak jeste veliki razmak između prednjih zuba, najčešće je u crnoj garderobi, stavlja crveni ruž, a pored toga je prepoznatljiva i po tetovaži krsta na levom zglobu, kao i raspeća iznad dekoltea.

Beatris Dal
foto: Profimedia

"Nikada nisam mislila da sam lepa, ali imam moć privlačnostiž", rekla je ona svojevremeno za "The Guardian".

Rupert Everet, gej glumac s kojim je bila u vezi, opisao ju je kao "Jovanku Orleanku – kada bi bila bombaš samoubica". Sa samo 14 godina Beatris je pobegla od kuće i preselila se u Pariz, gde je živela od krađa. Njen život ostaće zauvek obeležen brojnim skandalima.

Buran ljubavni život

Njen prvi muž, slikar Žan Fransoa Dal ubio se tri meseca nakon njihovog raskida. Svog drugog muža Guenela Mezijanija upoznala je kada je snimala film u zatvoru, gde je on služio kaznu zbog silovanja.

Od njega se razvela 2014. godine kada je ponovo postao nasilan. Bila je i u burnoj vezi s reperom Džoijem Starom, čovekom sa tako kratkim fitiljem da je jednom udario majmuna u jednoj TV emisiji. Pored svega, kako kaže uvek je čuvala svoju nezavisnost.

- Nikada nisam živela sa momkom za koga sam se udala ili kog sam volela. Živim sama. I sama sam veoma dobro. Vidite, želim da radim sve što muškarac može, ali mnogo bolje, rekla je francuska glumica.

Kanibalizam, zatvor, poroci

Tokom karijere, pratile su je šokantne izjave. U jednoj TV emisiji 2016. godine, šokirala je sve kada je priznala da je pojela uvo mrtvaca dok je bila u mrtvačnici.

- Jednom smo sebi napravili obrok, hteli smo da jedemo jer smo uzeli esid. Probali smo uvo. Oh la la, nije ništa strašno. U svakom slučaju, tip se nije bunio, nije ni znao da sam mu pojela uši, rekla je kroz smeh. Takođe je otkrila i kako je nekoliko puta prodala delove tela studentima medicine. Bila je i hapšena zbog posedovanja heroina i kokaina, 1995. godine.

Beatris Dal
foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tri godine pre toga osuđena je za krađu ogrlice na šest meseci uslovne kazne. Rekla je da je ukrala ogrlicu jer je bila depresivna.

Bonus video: SEKTE HARAJU SVETOM! Pastuović: Svaka je sekta satanistička samo nazivi drugačiji OVA UMETNICA JE PRIPADNICA MRAČNE ORGANIZACIJE?!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs