FATALNA NIKITA JE DANAS BLEDA SENKA NEKADAŠNJE LEPOTICE: Odustala je od imidža velike zavodnice, kažu deluje ZAPUŠTENO

Serija Nikita je bila 1997. godine na vrhuncu popularnosti, kako u svetu, tako i u Srbiji

Celebrities
14:40h Autor:
FATALNA NIKITA JE DANAS BLEDA SENKA NEKADAŠNJE LEPOTICE: Odustala je od imidža velike zavodnice, kažu deluje ZAPUŠTENO
Peta Vilson, Foto: Profimedia, IFA Film / United Archives / Profimedia

Više od dvadeset godina je prošlo od završetka poslednje epizode kultne akcione dramske serije "Nikita" u kojoj je blistala Peta Vilson, osvajajući srca publike širom sveta.

Nestrpljivo su mnogi očekivali povratak na male ekrane uz novu seriju koja bi pratila avanture mlade Nikite, slučajno uvučene u suptilni svet elitne protivterorističke jedinice poznate kao "Odsek jedan".

Originalno emitovana od 1997. do 2001. godine, ova privlačna australijska glumica je svojom izvanrednom izvedbom u toj ulozi stekla ne samo svetsku slavu, već i duboko urezala svoje ime u memoriju gledalaca. Pre nego što se proslavila kao Nikita, Pet je gradila svoju karijeru kao model u Evropi i rodnoj Australiji. Godine 1991. preselila se u Los Anđeles kako bi uplovila u svet glume. Iako je nakon "La Femme Nikita" snimila nekoliko filmova, nije uspela da ponovi isti nivo prepoznatljivosti u Holivudu.

Upečatljivo, Vilsonova nije česta pojava u javnosti niti se razmeće svojim privatnim životom medijima. Nakon završetka serije, odlučila je da se povuče iz sveta glume na dug period. Iz veze sa rediteljem Demijanom Harisom dobila je sina.

Period od 2004. do 2007. proveo je sa kolegom glumcem Denom Vilijem, dok je sa glumcem Aronom Džefrijem imala kratku vezu nekoliko meseci. Danas, Pet vodi povučen i miran život, udaljen od medijskih reflektora.

Napustila je glavnu scenu i posvetila se drugim interesima. Godine 2012. lansirala je sopstvenu liniju donjeg veša pod imenom "Vilie Vilson". Njene fotografije na Instagramu i dalje odišu njenim prepoznatljivim velikim plavim očima i prodornim pogledom. Uprkos vremenu koje je prošlo, ona se ne stidi da deli svoje realne i prirodne fotografije, odbacujući filtere i šminku.

Peta Vilson
foto: Profimedia

Peta se posvetila i dizajniranju. Iako je imala uspešan brend donjeg veša, nedavno je odlučila da obustavi proizvodnju i zatvori prodavnicu. Ponekad se prihvati projekata poput snimanja dokumentaraca ili gostovanja u televizijskim emisijama.

Ono što je zanimljivo jeste da ova 51-godišnja dama, nekada magnet za zavodnike kao što su Rasel Krou i Mik Džeger, danas zrači nekom drugačijom, zrelijom lepotom. Iako je napustila imidž fatalne zavodnice, i dalje je prepoznatljiva kao prelepa, negovana žena koja je svojim prisustvom ostavila neizbrisiv trag u svetu zabave.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs