PRE 20 GODINA JE OVA SRPKINJA BILA SVETSKA ZVEZDA: Onda se udala za milijardera i povukla sa scene a danas ovako izgleda

Važila je za veliku zvezdu, pojavila se i u jednoj poznatoj seriji a onda nakon udaje se potpuno povlači iz javnosti.

Celebrities
21:18h Autor:
PRE 20 GODINA JE OVA SRPKINJA BILA SVETSKA ZVEZDA: Onda se udala za milijardera i povukla sa scene a danas ovako izgleda
Srpkinja koja je važila za svetsku zvezdu pre udaje za milijardera, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Holi Rejčel Kendi (Vukadinović) početkom 2000-tih važila je za veliku muzičku zvezdu u Evropi. Pesme „Kiss, Kiss” i „Down Boy”, koje su se našle na debitantskom albumu „Footprints” našle su se na vrhu top liste u Velikoj Britaniji.

Prva navedena numera je obrada turskog hita „Simarik” pevača Tarkana i odmah je postala hit koji je zavladao Starim kontinentom, čak je postigla veći komercijalni uspeh nego original. Verovatno se sećate ove ere ako ste obožavali TV kanale kao što su MTV i VIVA.

Nakon dva albuma, Holi je odlučila da odustane od muzičke karijere. Za britanske medije izjavila je da je izgubila strast, a mnogi su uvereni da je po direktivi šefova iz muzičke industrije morala da održava imidž seksi pevačice, što nije želela, prenosi Citymagazine.rs

Ona je inače ćerke muzičara Rajka Vukadinovića koji je kasnije promenio ime u Ryko Valance i Rejčel Stivens. Rajko i Rejčel preselili su se zajedno u Australiju, gde se rodila Holi.

Otac mi je Srbin, majka Britanka, a ja sam od svega po malo. Mama je govorila da sam zapravo građanka sveta, jer sam od svega pokupila”, rekla je Holi jednom prilikom.

Holi Rejčel Kendi
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon razvoda roditelja najviše vremena provodila je sa majkom, jer se njen otac Rajko ponovo oženio. Kada je imala 18 godina odlučila je da se preseli u London, gde je provela dve godine. Nakon toga je sedam godina živela u Los Anđelesu, a kada se njena muzička karijera okončala počela je da se bavi glumom, pa je čak ostvarila ulogu i u seriji Zakon braće.

Godine 2012. udala se za engleskog milijardera Nika Kendija. Njegovo bogatstvo procenjuje se na 1.5 miliona dolara. S poslovnim partnerom Kristijanom Pijetrom gradi luksuzne kuće i stanove. Holi i Nik imaju zajedno dvoje dece, a nekadašnja glumica i pevačica se potpuno posvetila porodičnom životu i obožavaoci retko mogu da je vide u javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs