DOK JU JE JEO RAK, ŽALILA JE ŠTO NIKAD NIJE POSTALA MAJKA: Najveća ljubav joj se ubila, a onda je ređala samo promašaje

Kajli Minog pobedila je rak, ali jednu stvar nikako ne može da prežali.

Vip priča
08:42h Autor:
DOK JU JE JEO RAK, ŽALILA JE ŠTO NIKAD NIJE POSTALA MAJKA: Najveća ljubav joj se ubila, a onda je ređala samo promašaje
Foto: Profimedia

Kajli Minog, čuvena "džepna Venera" šta god da je uradila nije uspevala da zadrži partnera pored sebe. Zbog toga je zovu "kraljicom propalih ljubavi" koja nije gubila nadu i veru da sresti svog princa na belom konju.

Osim propalih ljubavnih odnosa, iza nje su i zdravstveni problemi koje je uspela da prevaziđe. Naime, otkrila je da ima rak dok je bila na svetskoj turneji 2005. godine. Tada je imala samo 36 godina i odmah se podvrgla dvostrukoj mastektomiji i hemoterapiji. Danas je potpuno zdrava.

Kajli Minog
foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kroz godine, Kajli nije mogla da izbegne pitanja o majčinstvu, a priznala je da je veoma tužna što se nije ostvarila u ztoj ulozi.

- Naravno da se pitam kakav bi bio osećaj pogledati oči svog deteta, ali sudbina je sudbina. Lagala bih kada bih rekla da nisam tužna, ali ne smem da se prepustim takvom razmišljanju. Šta mogu? Postoji velika verovatnoća da ću upoznati nekoga ko već ima decu. Mogu da se zamislim kao maćeha - priznala je.

Kajli Minog
foto: Profimedia

Ljubavni slomovi

Njena prva velika ljubav bio je frontmen grupe INXS Majkl Hačins. Pevač je izvršio samoubistvo 1997. godine, a iako u trenutku njegove smrti par više nije bio zajedno australijska pevačica je doživela slom. Tek 2014. progovorila je o ovom gubitku.

- Nikad nisam upoznala sličnog muškarca. Majkl je bio moja velika ljubav i slomio mi je srce kad me ostavio. I danas kada razmišljam o njemu, osećanja su mi potpuno pomešana - rekla je tada Kajli sa suzama u očima.

Usledila je romanasa sa francuskim glumcem Oliverom Martinezom. Bili su zajedno sve do 2007. godine, a Oliver je bio uz nju tokom borbe sa karcinomom dojke. Sedam godine kasnije uplovila je u romansu sa dve decenije mlađim glumcem Džošuom Sasom.

Kajli Minog
foto: Profimedia

Raskid ju je dotukao, a posebno saznanje da ju je varao sa koleginicom Martom Milan sa kojom je radio na zajedničkim projektima

Kajli je priznala da je nakon raskida sa Džošuom doživela nervni slom, te da je bila potpuno slomljena.

- Volim romantiku i volim da se osećam zaljubljeno ili volim nekoga. Verovatno ću naći ponovo ljubav. Da li će sve ići kako treba? Verovatno neće. Možda i hoće. Pokušaću - rekla je Kajli kojoj se sreća uskoro ponovo osmehnula. U njen život ušao je kreativni direktor britanskog magazina "GQ" Pol Solomos.

Kajli Minog
foto: Profimedia

- Divno je imati nekoga ko je zaista tu za tebe. Sjajno je kad postigneš neki uspeh u životu i imaš nekoga s kim to možeš da podeliš. Kada je nešto tako vredno, želiš da paziš na to koliko god možeš. Pol uči o mom svetu i ja o njegovom. On je zaista predivan - istakla je čuvena pop princeza kojoj ni ova ljubav nije potrajala.

1 / 8 Foto: Profimedia

Navodno je njihovoj ljubavi presudila daljina, budući da se Kajli vratila u Melburn, dok je Pol ostao da živi u Londonu.

- Kajli i Pol su se stvarno trudili da sve teče normalno, ali je vremenska razlika od 11 sati bila smrt za njihovu vezu - rekao je za The Sun izvor blizak pevačici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs