"OTAC JE ISPALIO 3 METKA U MENE, A ONDA SAM GLEDALA KAKO GA MAJKA UBIJA": Bila je samo dete, a do groba će nositi traumu

Mnogima ni danas nije jasno kako je glumica Šarliz Teron, u koju je otac pucao izbegla smrt.

Celebrities
Autor:
"OTAC JE ISPALIO 3 METKA U MENE, A ONDA SAM GLEDALA KAKO GA MAJKA UBIJA": Bila je samo dete, a do groba će nositi traumu
Kako je glumica u koju je otac pucao izbegla smrt, Foto: Profimedia

Holivudska glumica Šarliz Teron, peživela je pravi pakao u detinjstvu. Odrasla je na jednoj farmi, u malom gradiću, u blizini Johanerzbuga. Otac joj je bio alkoholičar, te su njeni roditelji imali velike probleme u braku. Žrtva tih problema bila je upravo glumica čije je detinjstvo prošlo pored oca koji je maltretirao nju i majku.

Naime, jedne noći otac je došao mrtav pijan kući. Uzeo je pištolj i pomahnitalo hodao po kući, preteći Šarliz i njenoj majci da će ih ubiti. U tom trenutku, njih dve su bile sakrivene u sobi, iza zaključanih vrata. Ubrzo su začule pucnje. Njen otac je ispalio nekoliko metaka prema sobi u kojoj su njih dve bile.

Šarliz Teron
foto: Profimedia

"Majka i ja smo bile u spavaćoj sobi naslonjene na vrata, pošto je gurao vrata. Obe smo bile naslonjene na vrata s druge strane kako on ne bi ušao. Vratio se korak unazad i pucao u vrata tri puta. Nijedan metak nas nije pogodio, što je pravo čudo. Ali u samoodbrani, ona je pucala u njega". - Ispričala je Šarliz i dodala da je nije sramota da govori o tome.

Šarliz Teron
foto: Profimedia

Ishod tragične noći je da je njena majka njenog strica ranila, a oca ubila.

Iako danas otvoreno priča o traumi iz detinjstva, tada ju je bilo sramota.

1 / 9 Foto: Profimedia

"Tada sam se pravila da se to nije dogodilo, jer nisam želela da pričam o tome. Ljudima sam pričala da mi je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ko bi želeo da priča takvu priču. Niko ne zna kako da reaguje kada im kažete da ti je otac alkoholičar koga ti je ubila majka. Nisam želela da me vide kao žrtvu", otkrila je ona jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs