SIN SLAVNOG KOŠARKAŠA UTEGNUT U HALJINI SA IZREZOM DO STRUKA: Uživa u luksuzu, menja momke i troši pare kako stigne

Ej Džej, najmlađi sin Medžik Donsona odlučio je da je 2024. godina u kojoj će sijati više nego ikada

Vip priča
SIN SLAVNOG KOŠARKAŠA UTEGNUT U HALJINI SA IZREZOM DO STRUKA: Uživa u luksuzu, menja momke i troši pare kako stigne
Foto: Profimedia

Ej Džej je poznati sin Medžik Džonsona, a njegove fotografije u haljini su uvek hit kada se pojave.

Popularni Ej Džej uživa u glamuru i luksuzu, a drama je njegov izbor. On je učestvovao i u rijaliti šou koji se prikazivao na E! televiziji, gde su svi mogli da upoznaju ličnost mlađeg sina slavnog košarkaša.

Poznato je da je Ej Džej transrodna osoba, te da je o svojoj seksualnosti govorio još sa 13 godina. Roditelji su ga prihvatili takvog kakav jeste, a često se slavni koršakaš Medžik Džonson može videti u društvu sina koji nosi haljine i ekstravagantne kombinacije gde god da izađe.

Ej Džej (31) je imao samo 13 godina kada je ocu priznao da je gej. Slavni košarkaš Medžik Džonson priznaje da mu je trebalo vremena da prihvati ovu činjenicu.

Ej Džej
foto: Profimedia

"Moje je da ga volim bez obzira ko je i šta radi," rekao je Medžik jednom prilikom.

Istina je da je slavni košarkaš jedno pričao kamerama, a sasvim drugo pred sinom u kući. Teško mu je bilo da prihvati to da njegov sin dovodi dečka u kuću. To je uslovilo da se Ej Džej prejeda, da rapidno dobija na kilaži pa je pre par godina morao da ode na operaciju smanjenja želuca.

Ej Džej
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekoliko godina je bio zvezda rijaliti emisije u kojoj su ga kamere pratile u stopu. Tada smo mogli da vidimo koliko Ej Džej voli luksuz i mlade momke. Radio je sve da se provede najbolje što zna i ume.

Iako se i danas ne zna kako Ej Džej zarađuje i šta tačno radi - on novca ima. Letuje samo na najprestižnijim letovalištima u društvu dece bogataša. Moda mu je opsesija pa ne postoji modna revija na kojoj nije prisustvovao.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs