MUŽ MARIJE PETRONIJEVIĆ JE PRAVA MISTERIJA: Zbog njega je napustila glumu i otišla na selo, a 1 potezom ODUŠEVIO JE SRBE

Muž Marije Petronijević je veliki humanitarac, ali se retko gde pojavljuje sa prelepom glumicom!

Ljubav
22:15h Autor:
MUŽ MARIJE PETRONIJEVIĆ JE PRAVA MISTERIJA: Zbog njega je napustila glumu i otišla na selo, a 1 potezom ODUŠEVIO JE SRBE
Ko je muž Marije Petronijević?, Foto: ATA Images

Glumica Marija Petronijević može da se pohvali posebnom prirodnom lepotom kojom pleni gde god se pojavi! A ono što je još izuzetnije kod nje, odoleva svim iskušenjima današnjice i zalaže se svom svojom snagom za prave vrednosi! Sada je obradovala javnost divnim vestima - ponovo je u drugom stanju, te je istakla da jedva čeka još jednog člana porodice.

Otkako se proslavima maestralnom ulogom doktorke Ivane u seriji "Selo gori, a baba se češlja", javnost je sve više bila zainteresovana i za njen privatni život.

Marija Petronijević
foto: ATA Images

Godinama se spekulisalo ko je muž lepe glumice, a kada je ona na vrhuncu karijere odlučila da se povuče na selo i posveti porodici - interesovanje za njen život je znato poraslo.

Marija je tada i otkrila identitet svog supruga, koji je poznat javnosti kao veliki humanitarac iz Loznice.

Marija Petronijević
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Naime, on je pre desetak godina pokrenuo akciju "Milinko vam daruje" gde je putovao po Srbiji i ostavljao više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji.

Tada je ovaj humanitarac navodio da je njegova misija zapravo želja da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.

"Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac", otkrio je svoje dileme jednom prilikom.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram / petronijevic.marija

Izgleda da se Marija i Milinko zalažu za iste stvari, jer je i glumica odlučila da se okrene duhovnim vrednostima, te odavno već živi u selu Visibabe gde uzgaja stoku i obrađuje zemlju.

"Sve ono što čovek čini tokom svog života najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspem da darujem nepoznatom, setim se predaka, upoznajem svoju zemlju," rekao je svojevremeno Milinko.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs