Fudbaler glumio idealnog muža, a pravio decu ženinoj najboljoj drugarici: Juče na tribine došla i supruga i ljubavnica

Dramatično je bilo na fudbalskom terenu, ali pravi šok Kajl Voker je doživeo kada su na tribine došle i njegova supruga i ljubavnica

Vip priča
Fudbaler glumio idealnog muža, a pravio decu ženinoj najboljoj drugarici: Juče na tribine došla i supruga i ljubavnica
Foto: David Klein / Zuma Press / Profimedia

Za engleskog fudbalera Kajla Vokera juče je bio težak dan. Prvo je na tribine došla njegova supruga Eni, a onda je primetio i bivšu ljubavnicu Lorin Gudman koja je dovela njihovog vanbračnog sina. Dete je nosilo dres na kojem je pisalo Tata.

Malo je reći da je jadni Kajl osećao pritisak, pogotovo dok je pokušavao da izbalansira sve pa je prišao svojoj ženi koja je imala ledenu masku na licu.

1 / 5 Foto: David Klein / Zuma Press / Profimedia

Kako je sve počelo?

Engleskog fudbalera Kajla Vokera (33) iz Mančester sitija nedavno je supruga Eni Kilner "isterala iz kuće" zbog neverstva. Nedavno je otkriveno da je Voker godinama imao "paralelnu vezu" sa manekenkom i rijaliti učesnicom Lorin Gudman sa kojom ima čak dvoje dece, međutim i to mu je bilo malo - tako da je otkriveno da je od 2019. do 2021. godine bio i sa trećom osobom, neimenovanom manekenkom.

Ljubavnica, Laura Gudman  - najbolja drugarica njegove žene
Ljubavnica, Laura Gudman - najbolja drugarica njegove ženefoto: : / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ono što je najbizarnije u čitavoj situaciji je da su Eni Kilner i Lorin Gudman bile najbolje prijateljice, pa nije iznenađenje što je Voker već danima unazad glavna tema u engleskim tabloidima. Sada se oglasio i izvinio se supruzi koja je inače već podnela zahtev za razvod, valjda u nadi da će mu oprostiti što ima još dvoje dece sa njenom drugaricom, pored troje sa njom.

Lorin Gudman
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Ono što sam ja uradio je strašno i preuzimam punu odgovornost. Napravio sam idiotske izbore i donosio idiotske odluke. Ne mogu ni da zamislim kroz šta je Eni prošla zbog toga, pitao sam je za to, ali razumem da je povređena. Muškarac koji je trebalo da je voli i da brine za nju je uradio ovo... Samo sam ja kriv, doneo sam glupe odluke i moram da preuzmem odgovornost za bol koji sam naneo mnogima. Žao mije zbog porodice, ovo nije smelo da se desi", kazao je Voker i objasnio da se oglasio zato što je javna ličnost i nadao se da će ove reči stići do nje.

Kajl Voker
foto: David Klein / Zuma Press / Profimedia

Izgleda da je Eni nasela na slatkorečivost Kajla Vokera, pa je par još uvek u braku. S druge strane, Kajl je pričao kako je definitivno raskrstio sa ljubavnicom Lori, ali ona se sada pojavila na utakmici i ova ljubavna drama dobila je novi obrt.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs