Kažu da je Šaćiri ludeo za ovom pevačicom poreklom iz Srbije: Oduzima dah lepotom, svi se pitaju kako je on opčinio

Đerdan Šaćiri svojevremeno je bio glavna tema medija sa naših prostora nakon meča Švajcarske i Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru zbog provokativnog ponašanja

Celebrities
Kažu da je Šaćiri ludeo za ovom pevačicom poreklom iz Srbije: Oduzima dah lepotom, svi se pitaju kako je on opčinio
Foto: Foto Olimpik/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Đerdan Šaćiri, švajcarski jefudbaler albanskog porekla, a zbgo njegovog ponašanja na terenu neretko se nalazi na naslovnim stranama. Igra na poziciji krilnog napadača, a trenutno nastupa za Čikago fajer i neizostavni je deo nacionalnog tima.

Rođen je u mestu Žegra kod Gnjilana, te je sve zaintrigirao njegov ljubavni život kada je počelo da se šuška kako je osvojio pevačicu Duratu Doru, koja vuče korene, takođe, sa Kosova.

Naime, radi se i pevačici albanskog porekla koja već nekoliko godina pokušava da izgradi muzičku karijeru i inostranstvu.

Ima 32 godine, a na muzičku scenu je zakoračila kao veoma mlada, te je na njoj sada već više od deceniju. Odrasla je u Nemačkoj i san joj je da postane svetska zvezda.

Pravo ime joj je Durata Murturi, a umetničko ime Durata Dora uzela je kada je 2011. kada je profesionalno uplovila u svet muzike, a od 2012. počela je da izbacuje pesme na engleskom jeziku.

I dalje je više poznata u Albaniji nego u inostranstvu, ali konstanno pokušava da se poput Due Lipe i još nekih pevačica probije na internacionalnom tržištu. Sada je navodno zaplovila u emotivnu vezi sa Šaćirijem.

Krasi je neverovatna lepota, a prepoznatljiva je po provokativnim fotografijama koje kači na svoje društvene mreže, gde je prati preko skoro 3 miliona ljudi.

Osim toga, odševljava dame širom sveta svojim besprekornim modnim kombinacijama.

Sa Saćiijm je romansa odavno prekinuta, a ona je sve uspešnija u poslu, te sve više nastupa po inostranstvu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs