Arijana Mihajlovića posle 5 porođaja u 6. deceniji oduzima dah u bikiniju: Poštuje ova laka pravila i zato je živa vatra

Nekadašnji model i voditeljka Arijana Mihajlović slovi u Italiji za modnu ikonu, a osim toga, svi se dive njenom mladalačkom izgledu!

Celebrities
12:37h
Arijana Mihajlovića posle 5 porođaja u 6. deceniji oduzima dah u bikiniju: Poštuje ova laka pravila i zato je živa vatra
Arijana Mihajlović, Foto: Printcreen Instagram - ariannamihajlovic

Arijana Mihajović, žena fudbalske legende Siniše Mihajlovića, uprkos teškim životnim udarcima posle gubitka supruga i oca, trudi se da se vratim normalnoj svakodnevici. Ovih dana uživa na plaži, a u kupaćem kostimo, prema brojnim komentarima na mrežama, izgleda fenomenalno!

Najčešće se može pročitati da zrači neverovatnim seksepilom, te da za dobar izgled nisu bitne ni godine, niti savršena figura i izvajani mišići. Njena manekenska građa i autentični modni ukus čine je mlađom, bar, deceniju!

Arijana Mihajlović
foto: Printcreen Instagram - ariannamihajlovic

Naime, Arijana već od decenijama neguje kožu, posebno na licu, a pristalica je prirodnih načina podmlađivanja, te se njoj ne mogu videti plastilčne operacije, kojima žene gotovo promene lični opis.

Nikada nije otišla u krevet, a da pre toga nije skinula šminku i namazala kreme. Osim toga, trudi se da što više šeta, te da u njenom jelovniku budu pretežno zdrave namirnice.

Ono što je čini najposepnijom je njen stav i stil koji ne prati trendove, a njene modne kombinacije su neretko proglašene najboljima.

1 / 4 Foto: Printcreen Instagram - ariannamihajlovic

Koja su Arijanina pravila kada je moda u pitanju?

1. Ne dozvoljava da joj godine određuju šta će obući, bira ono što joj se sviđa

Velika greška žena je to što počnu da se oblače onako kako im neka nepisana pravila govore. Mnoge kada se približe 50-oj počnu da biraju ozbiljnije komade, ali za Arijanu to pravilo ne važi.

2. Ne prati slepo trendove

Ona zna šta joj dobro stoji, takođe voli da se poigrava modom, ali neće po svaku cenu nositi neki trend ukoliko joj se ne dopada, samo zato što ga modni dizajneri nameću. Zna u čemu izgleda dobro i toga se i drži.

3. Dobar džin je obavezna u njenom ormaru

Ona je uglavnom u uskim modelima farmerki. Voli da istakne svoje duge noge i obline, pa su skini farmerk vrlo često Arijanin izbor. Ona zna da se ovaj komad isplati investirati, jer može da se nosi na bezbroj načina i u svim prilikama, od onih svečanijih do onih malo ležernijih.

Arijana Mihajlović
foto: Printcreen Instagram - ariannamihajlovic

4. Jarke boje su njen zaštitni znak

Ukoliko pogledate njene fotografije na društvenim mrežama, primetićete da je gotovo uvek u garderobi jarkih boja. One zaista privlače dobro raspoloženje i čine da osoba izgleda mlađe.

5. Aksesoare obožava

Nikad je nećete videti bez njih, bilo da su to naočare, narukvice ili interesantna torba.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs