Ova žena se bliži 50-oj i ne plaši se starenja, izgleda kao avion: Sve je lepša i to zahvaljujući 1 jeftinom proizvodu

Nikol Šerzinger je sada jedna od najmoćnijih lepotica, a nekada se borila sama sa parče hleda i obrazovanje...

Celebrities
10:32h
Ova žena se bliži 50-oj i ne plaši se starenja, izgleda kao avion: Sve je lepša i to zahvaljujući 1 jeftinom proizvodu
Foto: Printscreen Instargam / nicolescherzinger

Nikol Šerzinger prisustvovala je 77. dodeli Toni nagrada u Njujorku i svojom pojavom još jednom je pokazala zašto slovi za jednu od najlepših pevačica na svetu. Naime, blistala je u crvenoj haljini zanimljivog kroja koji je istakao njene zanosne oblike, dok je svedena punđa naglasila seksepil ove dame.

Nikol Šerzinger
foto: Steven Bergman/AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na ovom prestižnom dešavanju je i nastupala, a na sceni se pojavila u kreaciji koja je, čini se, još više naglasila njenu privlačnost. Uska haljina sa šljokica je pratila liniju izvajanog tela umetnice.

Nikol Šerzinger
foto: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Naime, Nikol krajem juna puni 46. godina, a za nju kao da je vreme stalo. Mnoge dame se pitaju kako joj polazi za rukom da izgleda sve bolje i bolje.

A ona je već nekoliko puta isticala da ne postoji nikakva tajna, te da je diciplina presudan. Decenijama unazad redovno vežba i vodi računa šta joj je nalazi na tanjiru.

"Danas mnogo više prihvatam svoje telo. Oduvek sam bila jako kritična prema sebi. S 14 godina sam počela da trčim. Usred noći sam izlazila iz kuće jer sam bila uverena da moram biti mršavija i da moje telo mora izgledati baš onako kako sam zamislila", rekla je pevačica i dodala:

"Osećala sam se potpuno zarobljeno i bulimija mi je ukrala svu sreću, samopouzdanje i uspomene. Veliki deo toga događao se u vreme kada sam bila u grupi "Pussycat Dolls. Imam mnogo obožavatelja i nisam htela to javno tada da otkrijem jer me je bilo sramota. Ali kada sam konačno javno o tome progovorila, shvatila sam da je to pomoglo mnogima."

Nikol Šerzinger
foto: Printscreen Instargam / nicolescherzinger

Kokosovo ulje koristi kako bi imala besprekoran ten i sjajnu kosu.

"Kokosovo ulje koristim za sve. Za lice, telo, mažem ga na krajeve kose. Čak ga koristim i umesto dezodoransa", rekla je Nikol, koja redovno vežba, najčešće po programu profesionalnog trenera.

Međutim, nju život nije štedeo, te je morala mnogo da se bori i radi kako bi ostvarila svoje želje i postala ono što je danas - srećna, uspešna i voljena žena.

Sada uživa u svemu što je stekla, ali često ističe da joj nije bilo uopšte lako. Njeni roditelji nisu bili imućni, pa je sama zarađivala novac za svoje obrazovanje.

Radila je razne stvari - prodavala je šminku, pevala opere u italijanskom restoranu, a ono što je mnoge šokiralo jeste da je prodavala krv.

- Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv, kako bih se dokopala novca - istakla je Nikol.

Nikol Šerzinger
foto: Sebastian Gabsch / imago stock&people / Profimedia

Otkrila je i da su joj najčešći obrok bile palačinke s vodom, jer su bile jeftine i dugo su je držale sitom.

- Svoju porodicu mnogo volim, ali nikada nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto ili platio časove pevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom - dodala je ona.

Poznata pevačica proslavila se u grupi „Pussycat dolls“ čiji je bila frontmen i najistaknutiji član. A Šerzingerova je često bila u centru medijske pažnje i zbog svojih veza i burnog ljubavnog života.

1 / 7 Foto: Profimedia

Pre toga je imala romansu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, a kako se pričalo, ona je bila ta koja je raskinula, jer on nije imao ozbiljne namere sa njom. Takođe, Nikol je sedam godina bila u vezi sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, a kako je on jednom rekao, vezu su okončali, jer zbog obaveza nisu mogli često da se viđaju.

Sada je veoma sreća i zadovoljna pored ragbiste Toma Evansa. Započeli su romansu pre više od tri godine, te i dalje deluju veoma zaljubljeno, a od prošlog juna su i vereni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs