Supruga Dušana Tadića sve šokira načinom života, mnogi se pitaju da li je ovo moguće: A prirodnom lepotom oduzuma dah

Odjeknula je vest u našim medijima kada je Dušan istakao da smatra da je najbolji igrač u reprezentaciji, a sve uspehe ne bi mogao da postigne bez supruge koja mu je neizmerna podrška

Ljubav
15:56h
Supruga Dušana Tadića sve šokira načinom života, mnogi se pitaju da li je ovo moguće: A prirodnom lepotom oduzuma dah
Foto: Kurir / Dado Đilas

Dušan Tadić, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, još kao dete, pokazivao je izuzetan talenat i strast prema fudbalu. Odrastajući u porodici koja je okrenuta ka sportu, bio je okružen igrom na terenu, što ga je dodatno podstaklo da krene u smeru profesionalnog sportiste. Danas je jedan od naših najboljih igrača koji je izgradio impresivnu karijeru u inostranstvu. Trenutno nastupa za Fenerbahče na poziciji napadača, a može igrati i kao ofanzivni vezni.

Međutim sve brilijantne rezultate ne bi mogao da postigne, kako naglašava, bez svoje lepše polovine, koja nikako nije tipična žena fudbalera.

Tadić je od 2013. godine u srećnom braku s Draganom Vukanac koja mu je rodila troje dece - sinove Vasilija i Veljka i ćerku Taru.

Dušan Tadić
foto: Kurir / Dado Đilas

Njih dvoje su se upoznali dok je Dušan igrao za FK Vojvodina, a par svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti.

Vodim porodičan život. Decu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo posle dece zaspim i ja – izjavio je Tadić svojevremeno za domaće medije.

Dragana, za razliku od ostalih žena naših reprezentativaca, nije previše aktivna na društvenim mrežama i ne voli da se javno eksponira. Tako se na njenom profilu mogu videti samo dve njene fotografije i jedna Dušanova.

Prema pisanju medija, par poseduje luksuznu nekretninu u Holandiji u vrednosti od dva miliona evra, pored zdanja u Srbiji, ali do sada nikada o tome nisu javno govorili, niti se preterano razmeći markama i statusnim simbolima.

Dragana nije opterećena skupim krpicama, niti može da se vidi po popularnim luksuznim mestima, a uloga majke joj je najvažnija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs