Venčanom kumu preoteo ženu, pa se hvalio velikom i fatalnom ljubavlju: "Zbog njih sam završio na psihoterapiji"

Najveći estradni skandal i ljubavni trougao upravo je onaj u kojem su bili Aca Lukas, Sonja Vuksanović i Željko Šašić

Vip priča
13:03h Autor:
Venčanom kumu preoteo ženu, pa se hvalio velikom i fatalnom ljubavlju: "Zbog njih sam završio na psihoterapiji"
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Kako i na koji način je Aca Luksa zaveo ženu venčanog kuma, nikom nije jasno. Ono što se zna je da je Sonja imala samo 18 godina kada se udala za Šašića koji je u to vreme imao oko 25 godina. U toj pravoj mladenačkoj ljubavi, par je dobio dete, a Sonja se pojavila i u spotu svog muža.

S obzirom na to da je moda oduvek bila njena velika strast, ne čudi što je devedesetih godina vodila butik u beogradskom Sava centru. Suvlasnica je bila tadašnja devojka Ace Lukasa i njena dobra drugarica. Vremenom su Sonja i Nataša razvile prilično uspešan biznis.

Sonja Vuksanović
foto: rintscreen Instagram - sf__fashion__style

Šašići su 1999. godine dobili ćerku Sofiju, a 2004. godine mnoge je iznenadila vest da se par razvodi posle 10 godina braka. Detalji iz njihovog privatnog života su danima punili stranice domaćih tabloida, a međusobne optužbe su „pljuštale“ na sve strane. Odlukom suda starateljstvo nad ćerkom je pripalo Sonji, dok je Željko bio dužan da plaća alimentaciju i mogao da učestvuje u vaspitanju devojčice.

-Sonja i ja smo se razveli odavno i svašta se pisalo na ovu temu. Jedno vreme nismo bili ni u kakvom odnosu, nismo komunicirali, prosto za time nije bilo potrebe. Sada smo se pomirili, možete i da je pozovete da je pozdravite od mene! Mada, verujem da će ona da slaže i da kaže da to nije istina — rekao je Željko jednom prilikom.

Željko Šašić
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Pojedini mediji su pisali da njihov odnos nije potrajao zbog toga što je Sonja bila veoma ljubomorna i plašila se da će Željko da je prevari. Kako god, ubrzo su krenule glasine da je Sonja u vezi sa Acom Lukasom.

Ispostavilo da sa su šuškanja bila tačna, te ubrzo staju na ludi kamen. Venčali su se 2010. godine na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Svadbi je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti.

Godinu dana kasnije su dobili ćerku Viktoriju, a Lukasa je, sudeći po izjavama, dobro prihvatila i Sonjina ćerka iz prvog braka. Par je delovao prilično srećno, a Aca ke kreatorku predstavljao kao „ženu svog života“. Par je dobio dete, a u javnosti su kolale razne priče ko je koga zaveo i ko je kome oteo ženu.

Aca Lukas
foto: ATA Images

"Družili smo se Lukas i ja. Više sam ja kapirao njega kao prijatelja, nego on mene. Bio je lažni prijatelj. Iz njegovog ponašanja bilo je teško zaključiti da će biti takav kakav je ispao posle. Voleo sam ga ko prijatelja, on je uvek bio nestašan, uvek sam mu bio glas savesti. Čudni su to likovi. To je bilo šokantno za mene, kad sam saznao za njega i Sonju, ali smo svi nastavili svoje živote. Ja njegovu ženu nisam gledao. S tim njegovim okruženjem je bilo teško raspravljati se. S njim mogu da se pomirim, ali da se družim neću. Mi smo i razgovarali o stvarima o kojima je trebalo da se razgovara, dok ste vi novinari mislili da smo u sukobu", ispričao je jednom Željko.

Međutim, brak između Sonje i Ace nije dugo trajao i oni su se razveli.

Aca Lukas
foto: ATA Images

On se nakon razvoda od supruge preselio se u stan na Voždovcu, dok su njegova bivša i ćerka ostale da žive u porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi.

Željko Šašić je izjavio da je posle velikih životnih padova išao na psihoterapije i da mu je to pomoglo da se u potpunosti oporavi.

"Sigurno sam puno puta pogrešio u životu, ne samo u karijeri, vreme negde pokaže da li je moglo bolje. Suđeno je da se tako desi. Treba koračati kroz život hrabro, ići do kraja i biti pozitivan. Imao sam i te kako negativne faze, i one su proistekle možda iz grešaka. Nije na odmet porazgovarati sa stručnim licem ili duhovnikom, otvoren razgovor sa prijateljem, pomaže, prija srcu, duši, telu, glavi", rekao je Šašić i dodao da je bio na psihoterapijama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs