opsednuta sek*om

NA PRAGU JE 8. DECENIJE, A U KREVETU JE "NEZASITA" I OPSEDNUTA: Njen tempo ne može da isprati ni 26 godina MLAĐI dečko

Kris Džener često ističe da je zavisna od intimnih odnosa, te da nema problem da vodi ljubav na kojem god mestu da se zadesi.

Celebrities
12:09h Autor:
NA PRAGU JE 8. DECENIJE, A U KREVETU JE "NEZASITA" I OPSEDNUTA: Njen tempo ne može da isprati ni 26 godina MLAĐI dečko
Kris Džener zavisna je od intimnih odnosa, Foto: Profimedia

Klan Kardašijanovih poznat je po velikim skandalima i otvorenom pristupu prema društvenim, tabu temama. Osim skandalima, pažnju privlače i atraktivnim izgledom.

Posebno se izdvaja predvodinca klana, Kris Džener, koja ima 67 godina, mada njen izgled ne ide u prilog toj činjenici. Naime, Kris izgleda višestruko mlađe, te dok se mnogi pitaju čemu duguje tu privilegiju, ona otvoreno priča o svojim sek*ualnim odnosima kojima je opsednuta.

Kris Džener
Kris Dženerfoto: Profimedia

Godinama je bila udata za Brusa Dženera, koji je otišao korak dalje i promenio pol kao i ime, te je danas Kejtlin Džener. Kris trenutno uživa u vezi sa Korijem Gemblom ( 41), koji za nju predstavlja veliku potporu i pomaže joj da se relaksira budući da ima previše posla.

Kris nikada nije imala problem da javno govori o svojim intimnim odnosima, kao i potrebama. Knjiga koju je objavila 2011. godine, prepuna je detalja iz njenog intimnog života sa Todom Votermanom.

Kris Džener sa dečkom
Kris Džener sa dečkomfoto: Profimedia

Naime, ona je njihovu vezu okarakterisala vatrenom,te otkrila da nisu birali vreme ni mesto gde će imati se*s. Kris u knjizi navodi da su imali odnose u kolima, na teniskom terenu, u kućici pored bazena, u garaži, na stepenicama, ukratko, gde god i kad god su stigli.

Ona je čak u jednoj emisiji pričala o sek*ualnom odnosu sa sadašnjim partnerom, te nagovestila da imaju redovne odnose, dok on za nju misli da je nezasita u krevetu.

Jedna situacija koju je opisala, može se videti samo na filmovima. Naime, njena ćerka Kloi dobila je dojavu da se partner njene majke viđa sa vatrenom crvenokosom ženom, nakon čega je počela da ga prati sa svojom drugaricom.

Zatim su otišle do hotela i imale su šta da vide. Ta crvenokosa žena bila je Kris, koja se prerušila jer voli takve igrarije. Kris je jednom prilikom bila toliko izbuđena, da je morala da izbaci snimateljsku ekipu porodičnog rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" kako bi njih dvoje imali se*s. Scena se desila u kancelariji Kajli.

Ona često ističe da ne mari za kamere niti za bilo čim kada ima odnose sa svojim dečkom, dok sa svojim ćerkama često razmenjuje iskutva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs