neprepoznatljiv!

OSVOJIO NAS JE RASKOŠNIM GLASOM KAO DETE, A ONDA JE NESTAO IZ JAVNOSTI: Sad se vraća muzici kao NEODOLJIVO ZGODAN FRAJER

Nikolu Milenković jedva da možemo da prepoznamo!

Star look
11:33h Autor:
OSVOJIO NAS JE RASKOŠNIM GLASOM KAO DETE, A ONDA JE NESTAO IZ JAVNOSTI: Sad se vraća muzici kao NEODOLJIVO ZGODAN FRAJER
Učesnik Pinkovih zvezdica izrastao je u neverovatno zgodnog momka, Foto: Printscreen Youtube / Jo Day

Nikolu Milenkovića pamitmo kao slatkog dvanaestogodišnjaka koji nas je sve osvojio neverovatnim glasom u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde". U međuvremenu izrastao je u pravog šemekera sa kojim su devojke "poludele"!

Naime, Nikola se nakon nadmetanja pevanju posvetio obrazovanju, te ga nekoliko godina nije bio u javnosti. Potom se pojavio na muzičkoj sceni posle sedam godina i objavio svoj prvi singl "Predigra" i sve ostavio bez teksta svojom transformacijom. Mnogi nisu znali o kome se radi, jer se od debitovanja u takmučenju skroz promenio.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / nikola.milenkovic

Izrastao je vrlo zgodnog mladića koji ima 20 godina. Ne liči uopšte na dečaka iz "Pinkovih zvezdica", treninzima je doveo telo do savršenstva! Ukoliko sudimo po njegovim poslednjim poduhvatima na polju muzike, definitivno ima nameru da se joj se ozbiljno posveti, jer neretko ističe da je to njegova najveća ljubav.

Na Instagramu ima više od 35 hiljada pratilaca, dok su tinejdžeri na Tik-toku "poludeli" za njegovim singlovima, te već sad ima stotine video snimaka sa melodijom Nikoline nove numere.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs