"ON JE SITNA DUŠA, HLADAN I LAŽLJIV ČOVEK": Kralj Čarls u ozbiljnom problemu zbog PRLJAVIH TAJNI iz mladosti

Najgori mogući momenat za novog kralja Velike Britanije - serija koju ceo svet prati baviće se prljavim detaljima iz njegove mladosti

Vip priča
Autor:
"ON JE SITNA DUŠA, HLADAN I LAŽLJIV ČOVEK": Kralj Čarls u ozbiljnom problemu zbog PRLJAVIH TAJNI iz mladosti
Foto: Profimedia

Novi serijal Netfliksove serije Kruna nije mogao doći u nezgodnijem periodu za kralja Čarlsa III. Naime, dok se sprema krunisanje, u Britaniji će ići novi serijal Krune koji će se ovaj put baviti samo kraljem Čarlsom.

U novim serijama biće prikazano kako je Čarls varao Dajanu, a svi bolni detalji biće izneti u javnost.

Insajderi tvrde da će kralj Čarls biti prikazan kao "sitna duša, lažljiv i hladan čovek."

A pošto javnost ovu seriju doživljava više kao dokumentaran film, nego kao fikciju - kraljevska porodica je u ozbiljnom problemu.

Kralj Čarls III
foto: Profimedia

"Ovo nije moglo da dođe u osetljivijem periodu za novog kralja i njegovu suprugu kraljicu, posebno što su oni sada u žiži interesovanja javnosti, ali i glavni likovi ove serije.

Iako Netfliks obrađuje događaje koji su se desili pre 40, 30 godina, oni su još uvek sveži za sve one koji su bili direktno uključeni u sve to.

Najgore je to što ljudi širom sveta na ovu seriju gledaju kao na dokumentarnu," kaže izvor za Dejli Mejl.

Šta ćemo gledati u novoj sezoni serije "Kruna"?

U novog sezoni serije Kruna biće obuhvaćeni događaji iz 1990ih godina, preljubu princa Čarlsa, zatim razvode Čarlsa i Edrua, kao i momenat kada se razvela princeza Ana.

Najviše pažnje biće posvećeno ljubavnoj vezi Čarlsa i Kamile, ali i momentu kada su Čarls i princeza Dajana saopštili javnosti da se razvode.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs