ZAŠTO ČARLS I KAMILA ŽIVE U ODVOJENIM KUĆAMA? Razlog je neverovatan, a svaki par u Srbiji bi uradio isto da može

Kamila dane provodi u kući Rej Mil koja se nalazi samo 15 minuta vožnje od rezidencije gde je smešten njen suprug, kralj Čarls

Porodica
Autor:
ZAŠTO ČARLS I KAMILA ŽIVE U ODVOJENIM KUĆAMA? Razlog je neverovatan, a svaki par u Srbiji bi uradio isto da može
Foto: Profimedia

Nakon naporne nedelje kralj Čarls je imao samo jedan dan da se odmori bez kraljevskih dužnosti i obaveza. To je bilo juče, u četvrtak, sedmi dan od kraljičine smrti. Protokol, koji je napisan davno, još dok je kraljica bila živa, je nalagao da taj dan novi kralj "sabere misli" i razmisli o novim koracima.

Čarls je tada seo u helikopter i otišao na svoje imanje u Hajgrovu. Njegova supruga, kraljica Kamila otišla je na njeno imanje u seosku vilu Rej Mil - mesto koje ona zove "dom".

Tek tada je javnost saznala da bračni par živi u dve odvojene rezidencije.

Kralj Čarls, Kamila Parker
foto: Profimedia

Kamila (75) je ovu nekretninu kupila 1996. za 850.000 funti, od prihoda od razvoda od bivšeg supruga Endrua Parkera Boulsa. Od tada do sada ona živi u toj kući.

Smatra se da će Kamila nastaviti da boravi u kući Rej Mil, koja nije zvanični deo kraljevskog imanja, kao što je to činila godinama do sada.

Kuća Rej Mil poseduje 6 spavaćih soba, udobnu kuhinju i dnevni boravak, kao i prostran vrt. Ljudi koji poznaju Kamilu kažu da se ona jedino može opustiti u toj kući, daleko od posluge, medija i kraljevskih asistenata.

U toj kući Kamila je živela između 1996. i 2003. i zadržala ga je kao seosku bazu kada je to bilo potrebno.

Od kako se udala za Čarlsa, od 2005. godine, Kamila je razumno insistirala na održavanju odvojenog doma. Ta odluka je sačuvala njenu prizemnost, ali i uspešan brak.

"Ona ne mora da brine o tome kako izgleda kuća. Čarls je strašno pedantan, dok Kamila ostavlja stvari posvuda. On voli da su sve stvari na svom mestu, a ona za to ne mari. U toj kući može da sprema doručak u kućnom ogrtaču i da se druži sa svojim unucima bez ceremonije i opterećenja koje nose kraljevske rezidencije, "navodi izvor za Dejli Mejl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs