DOK JE ČARLS SPAVAO SA KAMILOM, NJEGOVA SESTRA JE IMALA AFERU SA KAMILINIM MUŽEM: A onda je došlo do još većeg SKANDALA

Poznavaoci kažu da niko nema zamršeniji ljubavni život od kraljevske porodice, a sve je počelo kada je Kamila rekla ovo Čarlsu

Ljubav
Autor:
DOK JE ČARLS SPAVAO SA KAMILOM, NJEGOVA SESTRA JE IMALA AFERU SA KAMILINIM MUŽEM: A onda je došlo do još većeg SKANDALA
Foto: Profimedia

Komplikovan ljubavni život članova kraljevske porodice počeo je onog momenta kada je Kamila imala 25 godina. Ona je živela u Londonu i jednom prilikom je srela princa Čarlsa na zabavi. Prišla mu je i rekla: "Moja prabaka je bila ljubavnica tvog pra-pra-pra dede. Osećam da imamo nešto zajedničko."

Kraljevski biografi kažu da je Čarls u tom momentu "izgubio glavu" za vickastom Kamilom.

Kamila Parker
foto: Profimedia

"Iako joj se zaljubljeni princ udvarao šest meseci, nije uspeo da je zaprosi. Vratio se na more u februaru 1973. godine,", ispričao je izvor.

Dok je Čarls bio u mornarici, Kamila je upoznala budućeg supruga Endrjua Parkera Boulsa. Međutim, par je raskinuo jer je Endrju tada uplovio u vezu sa princezom Anom, Čarsovom sestrom.

I ta veza se brzo prekinula, Kamila se udala za Endruja, a Čarls je oženio Dajanu. Ali iskra između Kamile i Čarlsa nikad nije nestala.

Kamila Parker
foto: Profimedia

Svima su govorili kako su dobri prijatelji, pa kada je rodila svoje prvo dete, sina Toma, Kamila je pozvala Čarlsa da mu bude kum. I on je sada i kum i očuh Kamilinom sinu.

A onda je došla ta famozna 1986. godina i Čarls i Kamila su obnovili svoju vezu, uprkos tome što su bili u braku. Kamila je zbog toga stekla epitet omražene ljubavnice koji je i danas prati.

Princ nije priznavao vezu pa je 1994. za "Njujork tajms" o Kamili rekao sledeće: "Ona je bila prijateljica jako dugo - i biće moja prijateljica još dugo". A onda je 1998. svoju partnerku upoznao sa starijim sinom, 1999. organizovao je susret njen i Harija, a iste godine pojavio sa njom na rođendanskoj zabavi njene sestre u prestižnom londonskom hotelu.

Elizabeta II je 2000. pozvala Kamilu na proslavu 60. rođendana grčkog kralja Konstantina u Čarlsovoj rezidenciji. Prvi javni poljubac kralja i kraljice supruge zabeležen je 2001. godine.

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs